WRC: Italian MM-Ralli - Esapekka Lappi vs. Teemu Suninen

Julkaistu: 13.06.2019 15:37


WRC: Italian MM-Ralli - Esapekka Lappi vs. Teemu Suninen
WRC: Italian MM-Ralli | Esapekka Lappi vs. Teemu Suninen | 09:00
Sardinian MM-rallin kaksinkamppailuun otamme suomalaiskuskit Esapekka Lapin ja Teemu Sunisen. Parivaljakon vertailussa Suninen on kerännyt MM-pisteitä tältä kaudelta 44, kun Lapilla niitä on kasassa 34.

Molempien suomalaiskuskien kausi on ollut virheiden ja ulosajojen sävyttämä, vaikka ajoittain he ovatkin pystyneet ajamaan hyviä aikoja erikoiskokeilla. Suninen hurjasteli Ruotsin rallissa jopa piikkipaikalla ennen ulosajoaan.

Lähtökohdat Italiaan ovat molemmilla samat; auto pitää tuoda maaliin ja tallille pitää tuoda pisteitä. Ensi kauden tallipaikan eteen on alettava tekemään töitä.

Lapilla on Sardinian rallista alla viime vuoden kolmas sija, jonka vuoksi kertoimenlaskijat ovat asettaneet hänet ennakkosuosikiksi Sunista vastaan.
Suninen sen sijaan on ottanut ässän hihasta tähän ralliin. Marko Salminen on saanut väistyä kartanlukijan paikalta ja viereen istuu kokenut kartanlukija Jarmo Lehtinen, joka luki Mikko Hirvoselle nuotteja hänen WRC-uransa ajan.

Kartanlukijalla rallissa on muitakin tehtäviä kun pelkkä nuottien luku. Hän kertoo kuljettajalle mihin mennään ja monenko aikaan, sekä missä ollaan. Näin ollen ykköskuljettaja saa keskittyä pelkkään ajamiseen ja fokus pysyy paremmin itse kilpailussa.
Lehtisellä on kolmen vuoden tauko nuottien luvusta, kun hän on toiminut Toyota Gazoo Racingilla muissa tehtävissä. Hän on kuitenkin halunnut palata takasin tositoimiin ja nyt siihen avautui oiva mahdollisuus.
”Jamon” tuoma kokemus tuonee myös Suniselle hyvää itseluottamusta ralliin, ja uskon että Teemu pystyy lähtemään kilpailuun rauhallisemmin mielin.

Kaksinkamppailussa Lappia vastaan Suninen otti jo ensimmäisen niskalenkin ollen testierikoiskokeella 2,1 sekuntia Esapekkaa nopeampi.

Pelivalintamme:

Sijoittuu paremmin lopputuloksissa: Esapekka Lappi vs. Teemu Suninen: Teemu Suninen @2.10

Coolbet - Lue arvostelu

2.10

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.09

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.09

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.09

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan