CS:GO: ENCE - HEET

ESL Pro League | ENCE - HEET | 20:30
Kohde sulkeutuu: 14.09.2022 20:30
ESL Pro Leaguen C-lohkon pelit käynnistyvät keskiviikkona 14. syyskuuta. Illan viimeisessä kello 20:30 alkavassa näytöksessä turnauksensa avaavat kansainvälinen joukkue ENCE sekä ranskalaistiimi HEET. Ottelu pelataan bo3-periaatteella.Suomalaisorganisaatio ENCE löytyy tällä hetkellä HLTV-rankingin 16. sijalta. Kesätauon aikana ovat muutoksen tuulet puhaltaneet, sillä ykköstähti Lotan "Spinx" Giladi ja Olek "hades" Miskiewicz ovat jättäneet joukkueen. Heidän tilalleet ovat tulleet AWP-pelaaja Alvaro "SunPayus" Garcia Movistar Ridersista ja kiväärimies Valdemar "valde" Vangså OG:n penkiltä. HEET-ottelussa nyky-ENCE on ensimmäistä kertaa tositoimissa, joten nähtäväksi jää, millaiseen iskuun joukkue heti ensiesiintymisessään yltää. SunPayus varmasti on pelipäällä, sillä hän selvisi entisen joukkueensa kanssa jopa välieriin asti heinäkuun IEM Cologne -turnauksessa. Valde puolestaan on pelannut viimeisen virallisen kilpailuottelunsa huhtikuussa, joten viimeaikaisista otteista ei ole paljoa kerrottavaa. Muun ENCE-kolmikon IEM ei sujunut kovinkaan hyvin, sillä joukkue putosi turnauksesta suoraan kahdessa ottelussa hävittyään sekä Vitalitylle että G2:lle.

Ranskalaisvastustaja puolestaan pitää hallussaan rankingin 28. sijaa. Muutoksia on tässäkin tiimissä tapahtunut, sillä Lucas "Lucky" Chastang sai loppukesästä penkkikomennuksen, ja hänen tilalleen otettiin G2:sta tuttu Audric "JACKZ" Jug. G2:n tasoisesta organisaatiosta tullessaan JACKZ on ehdottomasti kovan luokan lisäys joukkueeseen, joka toki on onnistunut hiipimään rankingin kahden kympin tuntumaan, muttei kuitenkaan murtautumaan maailman aivan kärkijoukkueiden joukkoon. Hyvää tekemistä on viime aikoina joka tapauksessa nähty, sillä joukkue IEM Road to Rio -avoimista karsinnoista välieräpaikan ja siten myös paikan jatkossa.

Kokoonpanomuutoksista johtuen joukkueiden edelliset kohtaamiset eivät välttämättä kovinkaan tarkkoja suuntaviivoja keskiviikon kohtaamiseen tarjoa, mutta HEET on joka tapauksessa osoittanut aiemmin olevansa viheliäinen vastustaja ENCElle. ENCE voitti kohtuullisen helposti viimeisimmän keskinäisen ottelun Ancientissa huhtikuussa, mutta maaliskuun Elisa Invitational -välierä olikin toisenlainen tarina: silloin HEET nimittäin nappasi 16–10-voiton Vertigosta ja 16–12-voiton Overpassista.

Pitäisi olla ENCEn heiniä


ENCE ei pelaa ollenkaan Infernoa, joten siellä ei keskiviikkona ainakaan pelata. HEETin yhtä vahva ykkösbanni on Mirage. ENCEn lempikartta on tunnetusti Nuke, joka on potentiaalinen valinta myös tähän otteluun. Varsinkaan kun vastustaja ei ole siellä minkäänlaisia taikatemppuja tehnyt, pitäisi suomalaisorganisaation olla siellä vahva. Tilastokirjojen mukaan HEETin lempivalinnat ovat Nuke ja Dust2. Dustissa HEET on viime aikoina voittanut vain rankingissa kaukana takana olevia joukkueita, eikä näyttöjä ENCEn vertaisia vastustajia vastaan ole.

Spinx toki jättää suuret saappaat täytettäviksi, mutta nykykokoonpanossakin pitäisi olla sen verran enemmän laatua, että HEETin kaltainen vastustaja kaatuu heti avausottelussa. Ranskalaisten ainoa viimeaikainen todellinen tasonmittaus on ollut Astralis-kohtaaminen, josta jäi odotetusti käteen tappio. ENCEllä on keskiviikkona kiikarissaan vähintäänki voitto, ja jopa 2–0 on täyttä realismia.

Pelivalintamme:

Lopputulos: 2–0 @2.5

Osuma
Neo.bet - Lue arvostelu

2.5

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.35

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.35

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.35

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Aleksi