CS:GO: ENCE - MOUZ

ESL Pro League | ENCE - MOUZ | 16.9.2022 | 20:30
Kohde sulkeutuu: 16.09.2022 20:30
ESL Pro Leaguessa on lohkovaihe käynnissä, ja parhaillaan on C-lohkon joukkueiden aika selvittää paremmuus. Perjantaina 16. syyskuuta pelattavan kolmannen ottelukierroksen päättää ENCEn ja MOUZin välinen kohtaaminen, joka alkaa noin 20:30. Ottelu pelataan tuttuun tapaan paras kolmesta -periaatteella.Suomalaisorganisaatio ENCE löytyy tätä nykyä HLTV-rankingin 16. sijalta. Joukkue osallistuu liigaan uudistuneella joukkueella, sillä hades ja Spinx lähtivät kesätauolla uusiin maisemiin, ja heidän tilalleen tulivat valde ja SunPayus. Kelpo pelimiehiä ovat uudet vahvistuksetkin, ja yhteinen taival lähtikin liiga-avauksessa mainiosti käyntiin. Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui HEET, josta ei juurikaan ollut vastusta. Dust2:n CT-puolella ENCE oli kuin muuri ja murjoi vastustajaansa 13–2-lukemin puoltenvaihtoon mennessä voittaen kartan lopulta selvin lukemin. Vertigossa sama trendi jatkui, mutta toisin päin: ENCE otti vakuuttavan terroristipuolen voiton, joka lopulta riitti varmistamaan 2–0-voiton koko ottelusta. Erityisesti uusi mies valde oli pelipäällä, sillä hän paukutti otteluun 44 tappoa ratingin ollessa mehevä 1,47.

Todelliseen testiin ENCE joutui vasta toisessa ottelussa Heroicia vastaan. Ancient, joka on perinteisesti opittu tuntemaan ENCEn melko vahvana karttana, oli tasaväkinen, mutta päättyi vastustajan voittoon muutaman kierroksen erolla. Vertigo puolestaan oli pisteiden valossa aivan päinvastainen ensimmäiseen otteluun verrattuna, sillä siellä ei ENCEn terroristipuolella oikein löytänyt keinoja päihittää vastustajan puolustusta. CT-puolella joukkue onnistui kaunistelemaan lukemia, mutta lopputuloksena kuitenkin oli selvä tappio Heroicille.

MOUZin rankingsijoitus on mukava 10. Joukkue avasi liigan hienolla 2–0-voitolla Heroicista Miragessa ja Dust2:ssa. Toisessa matsissa Astralista vastaan lopputulos oli päinvastainen, sillä vastustaja oli kovempi niin Infernossa kuin Nukessakin. Merkillepantavaa hävityssä ottelussa oli, että avausottelun tappokuningas xertioN jäi varsin tehottomaksi. Kaiken kaikkiaan joukkue on ollut kesän mittaan hyvässä vireessä, sillä esimerkiksi Kölnistä irtosi peräti puolivälieräpaikka. Hiljattain varmistui myös jatkopaikka IEM Road to Rion Euroopan avoimista karsinnoista. Joukkue on viime aikoina onnistunut nousemaan varteenotettavaksi tekijäksi maailman huippujen joukossa, mistä osoituksena toimii elokuussa saavutettu rankingin viides sija.Tasainen peli tulossa?


ENCE ei pelaa Infernoa ollenkaan, joten sitä ei perjantai-iltana nähdä. MOUZin tilastollinen ykkösinhokki on Dust2, mutta myös Overpassia joukkue bannaa. ENCEn pitkäaikainen suosikkikartta on ollut Nuke, mutta nyt uudistuneella joukkueella ykkösvalinta on kummassakin ensimmäisessä pelissä ollut Vertigo. Taistosta voisi tulla siellä hyvinkin tasaista, sillä MOUZ ei ole perinteisesti ollut missään nimessä köykäinen Vertigo-joukkue. Nuke voisi olla oiva valinta tälle kertaa, sillä joukkueiden viime kohtaamisessa kesäkuussa ENCE haki sieltä 16–8-voiton. Toki vielä on hieman epäselvää, mikä nykykokoonpanon suhtautuminen kyseiseen karttaan on. MOUZin vahva kartta puolestaan on Mirage, jossa joukkue viime kohtaamisessa voitti ENCEn. Meininki siellä on muutoinkin ollut pelottavan vahvaa, sillä käynnissä on peräti kahdeksan kartan voittoputki, johon sisältyy voitto muun muassa NAVIsta, NIP:stä, Astralisista ja Heroicista. Toinen potentiaalinen MOUZin valinta voisi olla Ancient, jossa ENCEllä on tappioputki käynnissä.

Lähtökohdat otteluun ovat joka tapauksessa tasaiset, joten päivän kunto ratkaisee paljon. MOUZin meno varsinkin Miragessa on ollut viime aikoina kova, joten erityisesti siellä on karttavoitto kiikarissa. ENCEnkin pitäisi ehdottomasti pystyä nappaamaan voitto omasta valinnastaan varsinkin, jos se on Nuke. Helppoa ei varmastikaan iltapuhteesta tule, joten kolmen kartan peli tuoksuu ilmassa.

Pelivalintamme:

Yli 2,5 karttaa @2.03

Huti
Fansbet - Lue arvostelu

2.03

Fansbet - Tuplaus markkinoiden helpoimmalla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.00

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.00

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Play - Lue arvostelu

1.85

Mr Play - uudelle sivustolle 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.85

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Aleksi