Koripallon MM-kisat: Espanja - Australia

Julkaistu: 12.09.2019 10:49


Koripallon MM-kisat: Espanja - Australia
Koripallon MM-kisat | Espanja - Australia | 11:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Katso tämä ja kaikki muut Koripallon MM-ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeita Koripallon MM Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Koripallon MM-kisat ovat edenneet välierävaiheeseen. Australia on pelannut huipputurnauksen ja edennyt puhtaalla pelillä neljän parhaan joukkoon. Matkalla on kaatunut jo useita huippumaita, kuten Liettua, Ranska ja kisojen yksi isoista yllättäjistä Tshekki.

Espanja on myös edennyt voittamattomana ja kaatanut muutamassa viime ottelussa Italian, Serbian sekä Puolan puolivälierässä. Espanjasta puhuttaessa mainitaan usein heidän erittäin kova puolustus. Espanja onkin jäljellä olevista joukkueista yksi parhaista levypalloissa ja paras nimenomaan hyökkäyspään levypalloissa, jotka ovat hyvin arvokkaita tiukissa peleissä. Nyt Espanjan etukenttä Marc Gasol ja Hernangomezin veljekset kohtaavat Aaron Baynesin ja Andrew Bogutin.

Ero tuleekin enemmän takamiehistä. Ricky Rubio on pelannut huikeaa turnausta ja nousi kaikkien aikojen syöttötilaston kärkeen MM-kisoissa. Australialta kuitenkin löytyy Patty Mills, joka on varsinainen "clutch" tyypin pelaaja. Hänellä on erityinen kyky luoda paikkoja niin itselleen kuin muille ja tiukassa paikassa on osoittanut niin monet kerrat jo pystyvänsä naulaamaan vaikeankin heiton pussin pohjalle. Ratkaisupelaajia näemme olevan Australialla jopa hieman enemmän kuin Espanjalla.

Australia on heittänyt yli 50% tarkkuudella kaikki heittonsa kisoissa, kun Espanja hieman heikommin, mutta hyvin 45,4% tarkkuudella. Joukkueet ovat heittäneet kokolailla saman verran vapaaheittojakin, mutta Australian tarkkuus on ollut hitusen parempi 81,1% vs 73,9%. Mistä erityisesti pidämme on Australian pallon liikuttaminen ja koriin johtaneet syötöt. Peli tulee ratkeamaan pieniin asioihin, mutta uskomme Australian takamiesten lopulta tekevän tarvittavan eron. Vedonlyönnissä Australia saa +3 pisteen tasoituksen ja otamme ilmaisen kolmosen puolellemme.

Tuplaa tämän kohteen voitot 200€ saakka!


Voit tuplata tämän kohteen voitot liittymällä uutena pelaaja Mr Greenin vedonlyöntiin ja hyödyntämällä tervetulotarjouksesi. Saat ensimmäisen vetosi voitto-osuuden tuplana aina 200€ saakka. Lue halutessasi lisää Mr Green arvostelustamme tai siirry pelaamaan alta!
Mr Green: siirry sivustolle ja tuplaa voittosi >>

Pelivalintamme:

Australia +3 @1.93

888sport - Lue arvostelu

1.93

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.93

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.93

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.93

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.93

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.93

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.93

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.93

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.93

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NightRush - Lue arvostelu

1.93

Lunasta 50%/100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan