Harjoitusottelu: Espanja - Liettua

Julkaistu: 02.08.2019 15:22


Harjoitusottelu: Espanja - Liettua
Harjoitusottelu | Espanja - Liettua | 22:30
Koripallon MM-kisat lähestyvät ja maajoukkueet alkavat pelaamaan harjoitusotteluita. Espanja pelaa nyt elokuussa muutamia otteluita, ensin Liettua vastaan ja tämän jälkeen Norsunluurannikkoa, Filippiinejä sekä Kongon demokraattista tasavaltaa vastaan. Espanja on harjoitellut yhdessä hetken aikaa ja pääsee nyt ensimmäiseen otteluunsa. Espanjalla on tämän vuoden MM-kisoissa kovatasoinen joukkue, kun NBA:sta on mukana mm. Marc Gasol, Willy Hernangomez sekä Ricky Rubio. Harjoitusottelusta puuttuu kuitenkin Gasol sekä Rudy Fernandez.

Liettualta puuttuu tänään Jonas Valaciunas, joka teki juuri rahakkaan sopimuksen kesäkuun lopussa Memphis Grizzliesin kanssa sekä myös Indiana Pacersin centeri Domantas Sabonis. Nuori Sabonis pelaa MM-kisoissa, mutta ei ole joukkueen mukana harjoittelemassa Espanjassa tällä hetkellä. Liettualla on kuitenkin mukana kokeneita ja taitavia pelaajia, kuten Masiulis ja Kuzminskas.

Maiden väliset ottelut ovat aina tasokkaita ja tiukkoja kamppailuja. Espanjalla on kotietu ja harjoitusotteluakin tulee varmasti seuraamaan hyvänkokoinen kotiyleisö Pamplonassa. Vedonlyöntimarkkina pitää Espanjaa kuitenkin jopa 9,5 pisteen suosikkina, joka on mielestämme hieman liikaa. Espanjalla on kova joukkue ja mukana ottelussa on mm. Rubio, Sergio Llull ja Hernangomez. Liettua pelasi aiemmin tänä vuonna ja viime vuoden lopulla hyvät karsinnat ja voitti kovia joukkueita hyvällä pelillä, kuten Kroatian ja Italian.

Peli tulee mielestämme olemaan tasaisempi, mitä markkina väittää ja otamme Liettualle +9,5 pisteen tasoituksen.

Tuplaa tämän kohteen voitot 200€ saakka!


Voit tuplata tämän kohteen voitot liittymällä uutena pelaaja Mr Greenin vedonlyöntiin ja hyödyntämällä tervetulotarjouksesi. Saat ensimmäisen vetosi voitto-osuuden tuplana aina 200€ saakka. Lue halutessasi lisää Mr Green arvostelustamme tai siirry pelaamaan alta!
Mr Green: siirry sivustolle ja tuplaa voittosi >>

Pelivalintamme:

Liettua +9,5 @1.85

888sport - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.85

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.85

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan