Miesten EM-kilpailut: Espanja - Suomi

Miesten EM-kilpailut: Espanja - Suomi
Miesten EM-kilpailut | Espanja - Suomi | 4.9.2021 | 14:00
Kohde sulkeutuu: 04.09.2021 14:00
Suomen ja Espanjan välinen ottelu saattaa hyvinkin ratkaista sen, kumpi joukkueista etenee EM-turnauksessa pudotuspeleihin ja kumpi jää niistä rannalle eli ulos 16 parhaan joukosta.

Turnauksen ensimmäisten ottelujen tulokset tukevat sitä, kuinka tärkeä tämä peli on. Vaikka kukin joukkue pelaa alkulohkossa viisi ottelua, ei tämä ole vain yksi muiden joukossa.

Kotietu auttaa Suomea, mutta ei niin paljoa, ettei Espanja voittaisi ottelua useammin kuin kerran kolmesta.Joukkueiden välille on vaikeaa vetää suurta tasoeroa. Lisäksi ryhmät ovat rakenteeltaan samankaltaisia, eli pelaajiston taso ei romahda siirryttäessä aloitusseitsikosta vaihtopenkille. Vieläpä pelitavoissakin on samankaltaisuutta.

Odotusten mukaan


Ensimmäisten ottelujen tulokset eivät sisällä suuria yllätyksiä. Suomen 3-1-voitto Pohjois-Makedoniasta oli kenties se odotetuin vaihtoehto kaikista. Ennakkokaavailujen puitteisiin osuivat myös Espanjan yhtäältä selvät ja toisaalta erälukemia tasaisemmat tappiot Alankomaille ja Turkille.Suomen kannalta rohkaisevinta oli hakkuri Urpo Sivulan onnistuminen. Loppua kohti tahti tosin hidastui, mutta lukemat 25/+17 olivat Pohjois-Makedoniaa vastaan ehdottomasti tarpeeksi kovaa valuuttaa.

Pelissä oli luonnollisesti muitakin hyviä elementtejä. Yleispelaaja Sakari Mäkinen sai aikaiseksi melkoisen torjuntakimaran: kuusi torjuntapistettä on kyseisen pelipaikan miehelle komea saldo. Myös koko joukkueen syöttö-vastaanottopeli toimi tarpeeksi hyvin, ja lopulta Suomi oli oikeastaan kaikessa vastustajaansa parempi.

Heti seuraavassa kappaleessa pitää kuitenkin todeta, että Pohjois-Makedonia näyttäisi olevan ennakoidusti se heikoin joukkue tässä alkulohkossa. Se jäi selvästi Espanjaa suuremmilla numeroilla Alankomaiden jalkoihin. Toki sillä voi aivan nappionnistumisella olla mahdollisuus horjuttaa Espanjaa, mikä puolestaan auttaisi Suomea.

Pelaajakierrätystä


Kuten todettua, Espanja on pelaajistoltaan tasalaatuinen joukkue. Tämä näkyi siinäkin, että päävalmentaja Ricardo Maldonado kierrätti pelaavaa kokoonpanoa varsin paljon Alankomaat- ja Turkki-otteluissa. Tämä on hyvin ymmärrettävää, kun otteluohjelma hipoo epäinhimillisyyttä: kolme ottelua peräkkäisinä päivinä ja vieläpä niin, että lauantain peli alkaa alle 20 tuntia edellisen päättymisen jälkeen.

Vaikka Alankomaat päihitti Espanjan 3-0, päättyi kaksi erää kahden ja kolmas erä kolmen pisteen erolla. Lienee odotettavissa, että suurin osa tuossa ottelussa aloituskokoonpanossa olleista löytyy seitsikosta myös Suomea vastaan.

Espanja piinasi myös Turkkia niin, että kolme neljästä erästä päättyi suuntaan tai toiseen kahden pisteen marginaalilla. Toistaiseksi sarjapisteitä saati voittoja on siis estänyt tiukkojen erien tappiot.Espanja on Suomelle ehdottomasti voitettavissa oleva EM-kisojen vastustaja. Pelasihan Espanja kesällä Euroopan Kultaista liigaa jäämällä loppusijoituksissa esimerkiksi Latvian ja Viron taakse. Suomi tahkosi näitä Baltian maita vastaan läpeensä tasaisia harjoitusotteluita.

Hieman harvinaislaatuisesti Espanjan tähtipelaaja löytyy passariosastolta. Angel Trinidad on pelannut varsin tasokkaissa liigoissa, ja hänet palkittiin aikanaan Ranskan liigan kauden parhaana passarina.


Yli kolmen kerroin Espanjalle on melkoinen helmi.

Rabona - 200€ tervetuliaisbonus tarjolla!


Oletko tutustunut aikaisemmin Rabona vedonlyöntisivustoon? Uutena pelaajana saat nyt 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää Rabona arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta pelaamaan.
Rabona: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Espanjan otteluvoitto @3.03

Coolbet - Lue arvostelu

3.03

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

3.00

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.9

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.9

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.9

ComeOn - 150€ talletuksella 300€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
BetVictor - Lue arvostelu

2.88

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

2.43

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.43

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.43

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.43

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä