Miesten EM-kilpailut: Espanja - Venäjä

Miesten EM-kilpailut: Espanja - Venäjä
Miesten EM-kilpailut | Espanja - Venäjä | 7.9.2021 | 17:00
Kohde sulkeutuu: 07.09.2021 17:00
Espanja on pystynyt haastamaan ennalta parempia maita suhteellisen tasaisesti Tampereen alkulohkossa. Itse asiassa vain Suomea vastaan erälukemat ryöpsähtivät selviksi.

Venäjä pyrkii vielä nousemaan lohkossa ylöspäin, mikä olisikin jatkopelejä ajatellen erittäin tärkeää. Se ei kuitenkaan ole onnistunut viemään vielä ainuttakaan 3-0-voittoa.

Juuri yhden erän voittaminen on Espanjalle mahdollisuuksien rajoissa, ja 1-3-tuloksesta tarjotaan riittävän hyvin.Espanja vältti alkulohkossa mitä suurimmalla todennäköisyydellä viimeisen sijan, kun se voitti maanantaina Pohjois-Makedonian 3-1. Kolmen tasaisen erän jälkeen Pohjois-Makedonia ei pystynyt enää neljännessä laittamaan kunnolla hanttiin. Se erä päättyi 15-25.

Jatkopaikka on lähes täysin utopiaa. Se vaatisi paitsi kolmen pisteen voittoa Venäjästä myös Venäjän tappiota Pohjois-Makedonialle.

Espanja pelaa siis käytännössä ilman panosta ja samalla ilman paineita. Tällainen tila voisi mahdollistaa tavallista rohkeamman pelaamisen, mikä puolestaan voisi johtaa yksittäisen erän voittamiseen kovempaakin joukkuetta vastaan.

Tiettyä potentiaalia


Kolmen tasaisen erän pelaaminen sekä Turkkia että Hollantia vastaan osoittaa tiettyä potentiaalia. Toki 0-3-tappio Suomelle ja kolme tiukkaa erää Pohjois-Makedonia-pelissä näyttävät toisenlaista tarinaa.Espanjalla ei ole sellaista huippuhakkuria, mikä löytyy esimerkiksi Turkilta ja Hollannilta. On mielenkiintoista nähdä, minkälaisella kokoonpanolla se tähän viimeiseen otteluunsa lähtee. Taso ei dramaattisesti putoa aloitusseitsikosta vaihtopelaajiin, korkeintaan passariosastolla mennään lähtökohtaisesti alaspäin "Trinidadin enkelistä" eli Angel Trinidadista.

Jääkö Venäjä kolmanneksi?


Venäjän kisojen avaustappio Turkille saattaa osoittautua melkoisen merkitykselliseksi. Mikäli Hollanti ja Turkki voittavat omissa otteluissaan Suomen 3-0 tai 3-1, jää Tuomas Sammelvuon valmentama ryhmä vääjäämättä lohkossa kolmanneksi. Se taas tarkoittaisi todella rajua neljännesvälierää hyvin todennäköisesti joko hallitsevaa maailmanmestaria Puolaa tai hallitsevaa Euroopan mestaria Serbiaa vastaan.

Venäjä on parantanut otteitaan vähitellen. Esimerkiksi yleispelaajat hyökkäsivät Suomea vastaan jo erittäin tehokkaasti vähintään kuudenkymmenen onnistumisprosenteilla. Tukea tuli hyvin myös keskeltä.Silti huomio kiinnittyy edelleen siihen, että pelin sisällä tapahtuu ailahtelua. Hollanti-ottelussa Venäjä voitti ensimmäisen erän 25-13 hävitäkseen toisen 19-25. Suomea vastaan Venäjä teki avauserässä hurjat seitsemän syöttövirhettä, mikä maksoi erävoiton. Vaikka itänaapurimme ottelua periaatteessa hallitsikin, meni myös kolmas erä erittäin tiukille 25-23-lukemien muodossa.


Espanjan ja Suomen tasoero ei EM-kisojen perusteella ole ollut suuri. Lukuun ottamatta tietysti keskinäistä ottelua, joka oli Espanjalle kolmas peli kolmeen päivään ja reilusti alle 24 tunnin palautumisella edellisestä kamppailusta.

Kun Suomi pystyi kahdessa erässä haastamaan Venäjän tasaisesti, voi siihen pystyä myös Espanja. Rahkeet eivät riitä 1-3-tappiota pidemmälle, mutta juuri se tarjoaa mukavia kertoimia.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Venäjä voittaa erin 3-1 @3.6

Mr Green - Lue arvostelu

3.6

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

3.6

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

3.6

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

3.6

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

3.4

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä