WRC: Espanjan MM-ralli - Ott Tänakin pohja-ajat

WRC: Espanjan MM-ralli - Ott Tänakin pohja-ajat
WRC | Espanjan MM-ralli - Ott Tänakin pohja-ajat | 09:43 | 15.10.2021
Kohde sulkeutuu: 15.10.2021 09:43
Katalonian MM-ralli starttaa perjantaina ja on järjestyksessään kauden toiseksi viimeinen osakilpailu. Tänä vuonna kilpailu ajetaan kokonaan kestopäällysteellä. Vuorossa on 17 erikoiskoetta, joille matkaa kertyy yhteensä 280 ek-kilometriä.

Kataloniaan tultaessa Toyotalla on vankka johto valmistajien MM-sarjassa. Kuljettajien mestaruus ratkotaan enää Sebastien Ogierin sekä Elfyn Evansin välillä. Voitosta Kataloniassa ajaa silti monta kuljettajaa ja pohja-ajat jakaantunevat tasaisesti heidän kesken.Ott Tänak lähtee ajamaan voitosta


Ott Tänakin kausi on ollut vaikea. Hänen ainut voittonsa on tullut Rovaniemen MM-rallista. Keskeytyksiä on tullut yhteensä 4 kappaletta, jotka pudottivat Tänakin jo aikaisessa vaiheessa kauas mestaruustaistosta. Podiumille Ott on ajanut Rovaniemen lisäksi Keniassa, sekä Kreikassa että Suomessa josta kotiin viemisinä oli toinen sija.

Kataloniassa Tänak lähtee ajamaan voitosta, sillä Hyundain on pakko riskeerata kaikki pysyäkseen mukana merkkimestaruustaistossa. Nopeita kuljettajia kuitenkin Tänakin lisäksi riittää, sillä Ogieria, Evansia, Thierry Neuvillea eikä Dani Sordoa kärsi laskea pois voittotaistosta. Etenkin Hyundai-tallikavereilla Neuvillella ja Sordolla absoluuttista huippuvauhtia pitäisi piisata.Pohja-ajat jakautunevat tasaisesti


Pohja-aikojen ajaminen kuuluu rallin MM-sarjassa voittotaistoon, etenkin kun on kyseessä puhdas nopeuskilpailu. Espanja on juuri sellainen, sillä hyväkuntoiset asfalttitiet takaavat hyökkäämisen paikan jokaisella erikoiskokeella. Toki kuljettajien on syytä tarkkailla rengaskulumaa ja vahtia etteivät auton jarrut ylikuumene.

Lähtöpaikasta ei Espanjassa ole etua kenellekään, tai jos on niin sitten ensimmäisenä reitille lähtevälle kuljettajalle. Takana tuleville kuljettajille saattaa nousta tien pintaan likaa, joka luonnollisesti hidastaa mutkissa ajamista.

Pohja-aikoja Kataloniassa pystyvät ajamaan ainakin viisi kuljettajaa. Yhteensä vain 17 ajettavaa erikoiskoetta eivät anna todennäköistä mahdollisuutta yhdelle kuljettajalle kellottaa kovin montaa pohja-aikaa. Tänak ei omissa papereissa lukeudu kilpailun suurimpiin voittajasuosikkeihin, joten Tänak tulee tuskin kellottamaan neljää pohja-aikaa enempää. NordicBet on tästä toista mieltä, ja tarjoaa Tänakin alle 5:stä pohja-ajasta varsin pelattavaa kerrointa.

Edellisen kerran kun ralli ajettiin vuonna 2019, sijottui Tänak toiseksi kaasutellen silloin 17 erikoiskokeella 5 pohja-aikaa. Vuonna 2019 Evans ei kuitenkaan ollut mukana sekoittamassa pakkaa. Tuolloin Neuville ajoi myös 5 pohja-aikaa sekä Sordo että Sebastien Loeb kolme pohja-aikaa mieheen. Merkillepantavaa oli, että Ogier kellotti vain yhden pohja-ajan koko rallissa.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Ott Tänak ajaa vähintään 5 pohja-aikaa: Ei @1.95

Betsson - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.95

Betsafe tarjoaa uuden 200% talletusbonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.95

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 150€ bonus sekä lunasta 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan