WRC: Espanjan MM-ralli - SS1 Vilaplana 1

WRC: Espanjan MM-ralli - SS1 Vilaplana 1
WRC | Espanjan MM-ralli - SS1 Vilaplana 1 | 09:43 | 15.10.2021
Kohde sulkeutuu: 15.10.2021 09:43
Katalonian MM-ralli starttaa perjantaina aamulla kello 09.43 alkavalla erikoiskokeella Vilaplana 1 (20,00km). Erikoiskoe kurvaillaan leveällä ja hyväkuntoisella asfalttitiellä.

Dani Sordo saa kaksintaistelussa vastaansa Kalle Rovanperän. Riittääkö Rovanperän kyyti kellottamaan Sordoa paremman ajan? Vastaus lienee ei. Tuntuma löytyy Sordolle nopeammin, ja kokemus on myös kotiralliaan ajavan espanjalaisen etuna.

Kalle mittaa vauhtia Dani Sordosta


Kalle taistelee rallin MM-sarjassa vielä kolmannesta tilasta. Tilanne on siinä määrin herkullinen, että sekä Kalle, Thierry Neuville ja Ott Tänak mahtuvat MM-pisteissä ihan muutaman pisteen sisään.

Kalle lähtee Espanjan MM-ralliin pieni epävarmuustekijä allaan. Rovanperä loukkasi selkänsä Suomen MM-rallin ulosajossa, mutta lääkäri on kuitenkin näyttänyt Kataloniaan vihreää valoa. Rovanperästä ei kilpailun voittajasuosikkia saada, mutta hänellä on oiva mahdollisuus kartuttaa kokemusta. Rovanperällä kokemus asfaltilta WRC-autolla on vielä vähäistä, ja Katalonian rallista sitä ei ole Rally1-luokan autolla lainkaan. Lisäksi selän kunto ja edellisen rallin ulosajo voivat aiheuttaa pienen epävarmuustekijän mentaalipuolella, vaikkei Espanjan sileät asfalttitiet yhtä kova fyysinen rasite selälle olisikaan.

Bookkerit ovat asettaneet Kallelle vastaan Dani Sordon. Sinänsä mielenkiintoinen taistelupari, sillä Sordo on ajanut ensimmäisen MM-rallinsa Kataloniassa jo silloin kun Kalle on vielä istunut hiekkalaatikolla leikkimässä pikkuautoilla.

Sordo on myös niittänyt menestystä Kataloniasta, sillä hänen 14:sta WRC-osallistumisestaan jopa 8 rallia ovat päättyneet palkintokorokkeelle. Ainoastaan voitto Kataloniasta puuttuu.

Kyydissä eroa jo ensimmäisellä erikoiskokeella


Rallin aloittaa perjantaiaamuna tasan 20 kilometrin mittainen erikoiskoe Vilaplana 1. Erikoiskoetta ei ole ennen ajettu vastaavassa muodossa.

Tuntumaa ralliin haettiin torstaiaamun 4,31km mittaiselta Shakedownilta, jossa Sordo oli neljänneksi nopein. Hän kellotti jokaisella kolmesta ajokerrastaan testi-erikoiskokeella nopeamman ajan kuin kuudenneksi nopeimman rykäisyn tehnyt Rovanperä. Testi-erikoiskoe ei toki kerro kaikkea, mutta ajat antoivat hyvin osviittaa miesten mahdollisesta kyydistä itse rallissa.

Vedonlyöntiyhtiö Coolbet tarjoaa ensimmäiselle erikoiskokeelle muutamia taistelupareja, joista yhdessä veikataan kumpi kellottaa pätkälle nopeamman ajan, Sordo vai Rovanperä. Niin kuin ylempänä perkasimme, ei Kallen kyyti tule lähtökohtaisesti tässä rallissa riittämään kokenutta Katalonian kehäkettua vastaan. Ei etenkään ensimmäisellä erikoiskokeella, jossa Sordolle varmasti tuntuma löytyy paljon nopeammin.

On melko vaikea ymmärtää, miksi Coolbetin mielestä tämä taistelupari on tasabookki. Sordo lähtee pätkälle suosikkina, ja realistisempi kerroin Sordon voitolle Kallesta olisi noin 1,40 paikkeilla.

Sijoittuuko Sordo myös koko rallissa korkeammalle sijalle kuin Kalle? Siihen löytyy vihje ja kertoimet täältä!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

SS1 Vilaplana 1 H2H: Dani Sordo vs. Kalle Rovanperä: Dani Sordo @1.87

Coolbet - Lue arvostelu

1.87

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan