La Liga: Espanyol - Sevilla

La Liga | Espanyol - Sevilla | 10.9.2022 | 17:15
Kohde sulkeutuu: 10.09.2022 17:15
Espanyol saa vieraakseen La Ligassa lauantai-iltapäivällä heikossa vireessä tarpovan Sevillan. Sevilla lähtee otteluun hienoisena suosikkina. Kääntyykö miltei jo haaksirikkoutunut Sevilla-laiva kohti suopeampia vesiä vai yltyykö myrsky entisestään?Sarjapaikkansa viime kaudella säilyttänyt Espanyol vaihtoi kesällä käskyttäjää, kun Vicente Moreno lähti ja Diego Martínez tuli tilalle. Martínezin alaisuudessa uusi kausi lähti käyntiin kaksijakoisesti, mutta viikko takaperin saatiin kuitenkin voittotili viimein avattua San Mamésilla Athletic Bilbaon vieraana. Joukkueen puolustuspelaaminen on ollut päästetyistä maaleista huolimatta kunnollista – epäonni näkyy selkeästi joukkueen maaliodottamalukemista.Espanyolin kokoonpano saattaa elää vielä ottelua ennen, sillä joukkueessa on loukkaantuneiden lisäksi muutama kysymysmerkki. Sivussa varmasti ovat José Carlos Lazo, Adrià Pedrosa sekä seuravaihtoa haikaileva Raúl de Tomás. Pol Lozanon, Keidi Barén ja Fernando Caleron pelikunnot selviävät vasta tunteja ennen ottelun alkua. De Tomás on tietenkin iso poissaolo, mutta ei RdT todennäköisesti enää pelaisi muutenkaan Papukaijojen riveissä otteluakaan. Martínezin onneksi Joselu on mitat täyttävä keskushyökkääjä La Liga-tasolle.


Sevillan vire alkaa olla puolestaan niin katastrofaalinen, että Julen Lopeteguin mahdolliset potkut ovat olleet läpi viikon puheenaiheena. Toki Sevilla on kohdannut tässä viime viikkojen aikana muun muassa Barcelonan ja Manchester Cityn, mutta kannattajat toivoisivat edes kotikentällä joukkueen pystyvän haastamaan tasapäisesti suurseurat. Isompiakin ongelmiakin toki on – joukkue on La Ligassa juuri nyt neljänneksi viimeisenä ja kerättynä on vasta yksi piste.

Vierailta kesän topparihankinta Marcão, José Manuel ”Tecatito” Corona ja Alejandro ”Papu” Gómez ovat lasaretissa kuntouttamassa itseään. Ensi viikolla Sevillalla jatkuvat Mestarien liigan haasteet, joten jonkinasteiseen rotaatioon Lopetegui lienee pakotettu, vaikka prioriteettina voisi kuvitella olevan La Ligassa voittotilin avaaminen. Hyökkäyskolmikossa aloittavat luultavasti Gómezin poissa ollessa Érik Lamela, Isco ja ylimpänä Kasper Dolberg. Toppariparina nähtäneen Tanguy Nianzou sekä vaivoistaan viimein kuntoutunut Karim Rekik.

Maalihurjastelu jääköön tuonnemmaksi


Sitten otetaan päivän vetoidea käsittelyyn. 1X2-kertoimissa ei juurikaan pelattavaa ole – Sevilla on formistaan huolimatta pienenä suosikkina ja tästä sopii olla samaa mieltä. Pelivalinnaksi otetaan sen sijaan alle 2,5 maalia. Kuten sanottua, Espanyol kykenee hyvinkin tiiviiseen puolustustyöskentelyyn ja samalla Sevillan murtautumismallit hyökkäyspäässä ovat pahan kerran hukassa. Espanyol ei ole itsekään yltiöpäisesti hyökkäävä porukka, joten maalit voivat ilman muuta jäädä lauantaina vähiin, sikäli kun Sevillan into ottaa riskejä pysyy totutun alhaisena.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Alle 2,5 maalia @1.68

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

1.68

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.68

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

1.67

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lucky Elektra - Lue arvostelu

1.66

Lucky Elektra - Pelien aloittamiseen jopa 150€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.64

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo