Eurooppa-liiga: Eintracht Frankfurt - West Ham

Eurooppa-liiga | Eintracht Frankfurt - West Ham | 22:00 | 5.5.2022
Kohde sulkeutuu: 05.05.2022 22:00
West Ham oli avausmatsissa parempi joukkue, mutta tulosta ei tullut. Sillä on vielä aivan hyvät mahdollisuudet finaaliin.West Ham lähtee takaa-ajajana hakemaan Eurooppa-liigan finaalipaikkaa. Eintracht Frankfurt voitti viikko sitten Lontoossa 2-1.
Avausmatsin lopputulos ei aivan mennyt pelitapahtumien mukaan. Infogolin laskuissa West Ham voitti xG-lukemat 2.86 – 1.48. West Ham kunnon maalipaikkoja monella tapaa, vastaiskuista, erikoistilanteista, hitaammalla hyökkäyksen rakentelulla ja vaikka miten.

Frankfurt teki ottelussa avausmaalin heti ensimmäisellä minuutilla, kun Knauff oli jäänyt Hammersin puolustukselta merkkaamatta. Varttia myöhemmin Bowen osui Frankfurtin maalipuihin, ja siitä viiden minuutin päästä Zouma tasoitti ottelun vaparikeskityksestä.
Toisella puoliskolla Frankfurtin Kamada teki reboundista voittomaalin. Hammersin Benrahma osui myöhemmin taas maalipuihin, mutta niin osui myös Frankfurtin Kamada. Ja vielä yliajalla Bowen osui komealla saksipotkulla uudemman kerran ylärimaan.

Ottelupari ei missään nimessä ole selvä. Hammersilla on kaikki mahdollisuudet voittaa Frankfurtissa. Eintrachtin puolustus on haavoittuvainen.

Kerroin Hammersin jatkopaikasta on hyvinkin pelattava


Eintracht Frankfurtin kotisaldo on tältä kaudelta kehno. Se on hävinnyt viime kahdeksasta viime Bundesliigan kotimatsista. Arminia Bielefeldkin laittoi sen nippuun Frankfurtissa tammikuussa. Viime Bundesliigan kotiottelussa Frankfurt pelasi Hoffenheimin kanssa 2-2. Huhtikuussa Frankfurt ei pystynyt kotonaan voittamaan edes Bundesliigan kehnointa Greuter Furthia. Bundesliigan ja europelien 21:stä kotimatsista Frankfurt on voittanut vain viisi, ja West Ham on parempi joukkue kuin suurin osa Frankfurtin tämän kauden vastuksista.

West Hamilla on kova homma tulla takaa vielä ohi, mutta ei sen tarvitse voittaa 90 minuutin matsi kuin yhdellä maalilla. Lyonia vastaan vieraissa Hammers voitti 3-0, eikä Frankfurt ole Lyonia parempi joukkue.

Frankfurtin Ndicka ja Jakic olivat viimeksi pelikiellossa, mutta nyt he ovat mukana, eivät tosin välttämättä avauksessa. Viikonloppuna Bayer Leverkusenia vastaan Sow, Kamada, Toure ja Borre saivat huilivuoron, nyt he ovat varmastikin avauksessa.
West Hamin puoleltakin viikonloppuna Arsenalia vastaan muutamia avainpelaajia lepuutettiin. Esimerkiksi Soucak ja Antonio olivat vaihtopenkillä.


West Hamin finaalipaikasta saa noin 3.75-kertoimia, ja sehän laitetaan vetolapulle. Kyllä Hammersilla on hyvät mahdollisuudet, edelleen voi aivan hyvin sanoa sen olevan parempi joukkue.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

West Ham finaaliin @3.75

Bet365 - Lue arvostelu

3.75

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

3.75

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
BetVictor - Lue arvostelu

3.75

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.6

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

3.6

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan