Eurooppa-liiga: Freiburg - Nantes

To 6.10. | klo 22:00 | Eurooppa-liiga | FREIBURG - NANTES

Kohde sulkeutuu: 06.10.2022 22:00


Freiburg isännöi Ranskan cup-mestaria!


Freiburg saa vieraakseen Europa-Parkille Eurooppa-liigan G-lohkossa Ranskan hallitsevan cup-mestarin Nantesin. Isäntä johtaa lohkoa kahden kierroksen jälkeen puhtaalla pelillä ja Nantes on kolmessa pisteessä. Freiburg lähtee isona suosikkina torstain peliin – Nantesilla on ollut alkaneella kaudella kotimaansa Ligue 1:ssä isoja vaikeuksia.Kotijoukkueen kauden aloitus on ollut etenkin tulosten puolesta loistokas. Kahden eurovoiton lisäksi Bundesliigassakin on ollut navakkaa myötätuulta ja Christian Streichin suojatit on toisella sijalla. Union Berlin johtaa sarjaa, mutta Freiburg on tasapisteissä. Streichin miehistöllä on toistaiseksi saldossa vain yksi tappio ja sekin tuli elokuun puolessa välissä Borussia Dortmundia vastaan. Euroopassakin meno on ollut komeaa ja viimeksi kaadettiin Olympiakos Ateenan illassa peräti 0-3.

Freiburgin riveistä sivussa ovat ainakin Roland Sallai ja Kimberly Ezekwem. Lucas Hölerin ja Hugo Siquetin tilanne on epäselvempi, mutta kaksikko tuskin on kovin montaa minuuttia torstaina saamassa. Isointa hyökkäysuhkaa Freiburgin riveistä tarjoilevat vasemman laidan Vincenzo Grifo sekä kuusi maalia tällä kaudella paukuttanut kärkimies Michael Gregoritsch.


Nantes on sikäli hieman outolintu europeleihin, että joukkue oli viime kaudella vasta yhdeksäs Ranskan liigassa. Ranskan cup-finaalissa kaadettiin viime kauden lopussa Nice ja tätä väylää pitkin Antoine Kombouaren miehistö selviytyi Eurooppaan. Kuluva kausi on ollut toistaiseksi melko murheellinen Ligue 1:ssä, sillä kasassa on vasta yksi ainoa voitto sarjanousija Toulousesta. 16. sija sarjataulukosta ei tyydytä kannattajia, joten paukkuja on säästeltävä ilman muuta myös kotimaan sarjapeleihin. Eurooppa-liigassa on sentään päästy maistamaan kertaalleen voittoa, kun Olympiakos kaatui kotona syyskuussa.

Kombouare joutuu torstain peliin ilman kenties joukkueen tunnetuinta pelaajaa Fábio Da Silvaa sekä Fabien Centonzea. Charles Traoré tekee paluuta pitkän polvivammansa jäljiltä, mutta ei tässä vaiheessa vielä laitapakkia riskeerata missään tapauksessa.

Nantesin kriisi yltää myös Eurooppa-liigaan


Freiburg on torstaina selvä ennakkosuosikki ja peliäkin Streichin ryhmälle saadaan. Nantes on surkeassa jamassa kotimaansa sarjassa ja tämä tuskin jättää heijastumatta eurokentille – etenkin kun nyt on vastassa aalloharjalla surffaava Freiburg. Vetoideana on Freiburg -1 aasialainen tasoitus. Yhden maalin suuruinen kotivoitto palauttaisi panokset.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Freiburg -1 @1.89

Osuma
TonyBet - Lue arvostelu

1.89

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.88

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.87

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lucky Elektra - Lue arvostelu

1.85

Lucky Elektra - Pelien aloittamiseen jopa 150€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.81

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo