Eurooppa-liiga: Malmö - Dudelange

Eurooppa-liiga | Malmö - Dudelange | 20:00 | 04.08.2022
Kohde sulkeutuu: 04.08.2022 20:00

Malmö on osoittautunut toistaiseksi pettymykseksi europeleissä. Toisaalta isossa kuvassa sen pelihistorian perusteella ei muuta voi odottaakaan! Dudelangen esitys oli puolestaan pettymus Pyunikia vastaan, vaikka sentään avausosa vieraissa kulkikin hyvin. Kiharainen pari, missä molemmat saattavat hyvinkin onnistua maalinteossa ja kerroin tuolle skenaariolle on joka tapauksessa järkyttävän suuri!
Eurooppa-liigan karsintojen välierissä kohtaavat Malmö ja Dudelange toisensa Eleda Stadionilla torstaina kello 20:00. Jälkimmäinen osa pelataan Stade Jos Nosbaumilla, Dudelangessa viikon päästä.

Malmö konttasi käsittämättömästi Zalgirisia vastaan Mestarien Liigan karsinnoissa saamatta edes maalia aikaiseksi!


Ruotsin Allsvenskanin viime kauden mestari Malmö romahti todella yllättäen Mestarien Liigan karsintojen toisella kierroksella liettualaista Zalgirisia vastaan yhteismaalein 0-3.

Jo parin ensimmäistä kamppailua, missä Liettuan A Lygassa toisena oleva Zalgiris onnistui kukistamaan skånelaiset 1-0 kotonaan LFF stadionasilla Fabien Ouregan iskiessä voittomaalin toisella pelijaksolla voitiin pitää jonkinmoisena sensaationa, mutta Malmön kotitappio 0-2 Eleda Stadionilla jälkimmäisessä osassa oli suorastaan shokkihoitoa. Mathias Oyewusin ja Renan Oliveiran osumat molemmilla puoliajoilla olivat melkoisia tyrmäystippoja 17,2K-päisille kotifaneille saati sitten ”taivaansinisille” itselleen. Isäntien keskikentän juuttivelhon Anders Christiansenin ulosajo 78.minuutilla toisen keltaisen läpyskän saatuaan oli vihoviimeinen sinetti Malmön jatkohaaveille, vaikka tuossa vaiheessa isännät olivat muutenkin mahdottoman edessä ja sen kolmen maalin takamatkan yhteistuloksissa kiinnikurominen olisi reilussa kymmenessä minuutissa ollut niin väittävältä melkoista hurskastelua.

Malmön konttaamisen ei toisaalta olisi pitänyt tulla kovin suurena järkytyksenä. Olihan se ollut tiukoilla jo karsintojen avauskierroksella, missä se onnistui pudottamaan vain vaivoin jatkosta islantilaisen Vikingur Reykjavikin yhteismaalein 6-5 (3-2, 3-3). Kenties ainoana yllätyksenä voidaankin näin jälkikäteen pitää sitä, miten skånelaiset eivät onnistuneet toimittamaan edes yhtä palloa kahdessa pelissä liettualaisten verkkoon?

Malmön keskikentältä tulee puuttumaan kauden loppuun asti yksi heinäkuun siirtoikkunassa skånelaisnippuun hankituista uusista pelaajista eli Mahame Siby, joka loukkasi lonkkaansa niin pahasti, että mies joutui leikkauspöydälle. Pitkäaikaisloukkaantuneen Adi Nalicin lisäksi sivussa on myös pelikieltoa kärsivä Christensen. Siirtoikkunassa tulleista muista uusista veijareista Joseph Ceesay ja Mohamed Buya Turay tultaneen näkemään tässä kamppailussa mukana.

Malmön (4-3-3) mahdollinen avausrosteri: Dahlin; Beijmo, Nielsen, Hadzikadunic, Olsson; Zeidan, Rakip, Pena; Ceesay, Thelin, Toivonen.
Dudelange lähti laulukuoroon Pyunikin toimesta Mestarien Liigan karsinnoissa


Luxemburgin National Divisionan viime kauden mestari Dudelange pudotti Mestarien Liigan karsintojen avauskierroksella jatkosta albanialaisen Tiranan yhteismaalein 3-1.

Avausosassa Dudelange hankki 1-0 etumatkan jälkimmäiseen osaan marokkolaishyökkääjä Mohcine Hassanin osumalla, vaikka pelasikin vajaamiehisenä ranskalaispakki Mehdi Kirchin lennettyä toisella puoliajalla suihkuun kahden keltaisen myötä.

Jälkimmäisessä osassa Dudelange hankkiutui toisella pelijaksolla kahden maalin johtoon Filip Bojicin ja Dejvid Sinanin osumilla tuntiin mennessä ja yhteensä kolmen maalin takaa-ajoasemassa Tiranan peli sakkasi pahemman kerran huolimatta Redon Xhixhan lohdutusmaalista. Kuvaavaa oli sekin, että tiranalaiset rohmusivat peräti viisi keltaista korttia pelin viimeisen parikymppisen aikana!

Mestarien Liigan karsintojen toisella kierroksella Dudelange yllätti armenialaisen Pyunikin vieraissa Republican Stadiumilla, Jerevanissa kaataen 9K silmäparin edessä isäntänsä Samir Hadjin pilkkuosumalla 1-0.

Jälkimmäisessä osassa Pyunik antoi vuorostaan Dudelangelle sen omalla pyhätöllään Stade Jos Nosbaumilla kylmää kyytiä. Vaikka isännistä Hassan aloittikin ottelussa maalinteon ei armenialaiset hätkähtäneet. Juninho tasoitti ensin taukotilanteeksi 1-1, kunnes toisella jaksolla räjähti. Pyunikin hyökkääjistä bosnialainen Luka Juricic osui kahdesti sekä nigerialainen Yusuf Otubanjo kerran ja Dudelange oli ulkona Mestarien Liigan karsinnoista yhteismaalein 2-4.

Dudelangen puolustuslinjasta oikean laitapakin paikalla luutinut Eliot Gashi loukkaantui jälkimmäisessä Tirana-pelissä eikä miestä ole sen jälkeen kentällä näkynyt ja on luonnollisesti sivussa myös Malmöä vastaan.

Dudelangen (3-5-2) mahdollinen avausrosteri: Fox; da Costa, Santos, Ouassiero; Skanderovic, Cruz, Bojic, Frere, Stumpf; Hadji, Francisco Junior.
Molemmat onnistuvat maalinteossa?


Malmön kymmenen edellisen europelin pelihistoria on melko surullista luettavaa isossa kuvassa, sillä se ei ole onnistunut maalinteossa kuin ainoastaan kolme kertaa. Niistä kahdesti Vikingur Reykjavikia vastaan tehden niissä peleissä kolme osumaa kummassakin eli yhteensä kuusi maalia.

Vastaavasti Dudelange on onnistunut maalinteossa tämän kauden kaikissa neljässä europelissään. Toisaalta kolmesti noissa otteluissa se soitti vastustajiensa verkkoa vain kerran, mutta kuitenkin.

Tässä kamppailussa tultaneen näkemään vähän osumia (alle 2,5 ja/tai alle 3,5), mutta silti magneetin lailla tässä pelissä vetää puoleensa molempien onnistuminen maalinteossa. Mene ja tiedä onko kyse suonenvedosta! Joka tapauksessa molempien maaleista maksetaan aivan liian suuria ja suorastaan järkyttäviä kertoimia!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Molemmat joukkueet tekevät maalin @2.38

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

2.38

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.38

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
22Bet - Lue arvostelu

2.31

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Hopa - Lue arvostelu

2.18

Hopa Vedonlyönti - Lunasta €10 ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

2.1

Fansbet - uusi 200% jättibonus jopa 1500€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä