Eurooppa-liiga: Midtjylland - Feyenoord

To 6.10. | klo 22:00 | Eurooppa-liiga | MIDTJYLLAND - FEYENOORD

Kohde sulkeutuu: 06.10.2022 22:00


Heiluuko reppu MCH Arenalla?


Eurooppa-liigan F-lohkossa lähdetään kolmannelle ottelukierroksille sopuisen tasaisista asemista. Midtjylland, Feyenoord, Lazio ja Sturm Graz ovat kukin kolmessa pisteessä, joten minkäänlaista irtiottoa ei ole vielä minkään joukkueen toimesta näköpiirissä. Midtjylland ja Feyenoord toimittivat kunnon murskajaiset kakkoskierroksella ja seuraavaksi on edessä keskinäisistä otteluista ensimmäinen MCH Arenalla.Albert Capellasin luotsaama tanskalaisporukka on varsin komeassa tuloskunnossa, vaikka toki Tanskan Superliigassa jouduttiin viikonloppuna pistejakoon Viborgia vastaan. Tätä ennen nimittäin kaadettiin FC Kööpenhamina 2-1-luvuin ja Eurooppa-liiga toisella kierroksella Lazio otti lukua peräti 5-1-tuloksella. Ensimmäisellä kierroksella tuli kuitenkin turpiin Sturm Grazin vieraana – Capellasin ryhmä hallitsi palloa, muttei peliä ja käteen jäi tyhjä arpa.

Kotijoukkue pääsee torstain peliin hyvinkin vahvalla koosteella. Brassihyökkääjä Júnior Brumado ei kykene pelaamaan, mutta muutoin pitäisi kaikkien olla pelikunnossa. Ainoa epävarmuus avauksessa lienee oikean pakin tontti, jossa on nähty viime viikkoina niin Mads Thychosenia kuin Joel Anderssoniakin.


Feyenoordille on toden totta maistunut viime viikkoina suurimaaliset spektaakkelit, vaikka toki viikonloppuna jäätiin NEC Nijmegeniä vastaan vain kahteen maaliin. Tätä ennen nimittäin PSV Eindhoven-matsissa nähtiin peräti seitsemän osumaa, kun PSV piti kotikentällä pintansa 4-3-lukemin. Edellinen Eurooppa-liiga-urakointi tuotti 6-0-murskajaiset Sturm Grazista. Ykköskierroksella Lazio oli sen sijaan etevämpi Stadio Olimpicolla – tuolloinkin maaleja nähtiin kuusi kappaletta!

Ilahduttavasti Arne Slotin ryhmässäkään ei ole sen kummallisempia poissaoloja. Vasen laitapakki Quilindschy Hartman on sairastuvalla, mutta avauksen miehestä Hartmanin kohdalla ei ole kyse. Slot on peluuttanut joukkojaan hyvin samanlaisella sapluunalla molemmin puolin maaottelutaukoa, joten isoja yllätyksiä avaukseen ei taida olla tälläkään kertaa tulossa. Toistaiseksi Eurooppa-liigassa verkkoa ovat heiluttaneet eniten Santiago Giménez sekä Alireza Jahanbakhsh. Giménez ponnistanee viheriölle torstaina jälleen supersubina.

Suurimaalisuus maistuu loistavasti!


Lapulle lähtee torstain otteluun suurimaalisuutta. Kertoimet ovat jo vapaasyöksyssä, mutta vielä onneksi löytyy kelpo kertoimia! Tarkemmin ottaen pelivalintana on yli 3,5 maalia. Molemmissa leireissä ruuti on ollut viime aikoina kuivaa ja Midtjyllandille varmasti kelpaa hollantilaisvastustajan hyökkäysvoittoinen pelitapa. Todennäköisesti osumia nähdään molemmissa päissä.

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Yli 3,5 maalia @2.6

Osuma
TonyBet - Lue arvostelu

2.6

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lucky Elektra - Lue arvostelu

2.57

Lucky Elektra - Pelien aloittamiseen jopa 150€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.55

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

2.5

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.45

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo