Eurooppa-liiga: Union Berlin - Union SG

Eurooppa-liiga | Union Berlin - Union SG | 19:45 | 8.9.2022
Kohde sulkeutuu: 08.09.2022 19:45
Union Berlinin kausi on alkanut mainiosti, mutta tulokset mairittelevat. Tuskin se nyt saa aikaan maalijuhlia.Berliinin pienempi seura Union Berlin on noussut nopeasti ja vastoin kaikenlaisia todennäköisyyksiä suoraan eurofutiksen kärkipäähän. Viime kaudella se oli Bundesliigassa viitonen. Nelospaikka ja Mestarien liigan pelit jäivät vain pisteen päähän.
Union Berlin kotistadionille An der Alten Forstereille mahtuu vain noin 22 000 katsojaa. Joukkueen pelaajabudjetti oli ainakin vielä pari vuotta sitten Bundesliigan kolmanneksi pienin. Tuskin se siitä järin paljon on päässyt kasvamaan.

Tällä kaudella Union Berlin on taas aloittanut pelit hienosti. Se on Bundesliigassa nelosena ilman tappiota. Saldona on 3-2-0. Viime kierroksella Union Berlin pelasi Bayern Munchenin kanssa 1-1 -tasapelin.
Infogolin xG-lukemien mukaan Union Berlin tosin on ylisuorittanut roimasti. Se oli xG-laskuissa Bayernia heikompi 0.47 – 1.23. Edellisellä Bundesliigan kierroksella Union Berlin oli piessyt Schalken vieraissa peräti 6-1, mutta Infogolin mukaan Schalke oli xG-lukemissa parempi 1.67 – 0.75. Itse asiassa, Union Berlin on kauden viidessä Bundesliigan matsissa ollut xG-laskuissa parempi vain avausottelussa Hertha Berliniä vastaan.

Vetolantit vähämaaliselle matsille


Belgialainen Royale Union SG tuli Eurooppa-liigaan, kun se hävisi Mestarien liigan karsintojen ratkaisevalla kierroksella skottilaiselle Rangersille. Belgian liigaa Union SG on pelannut seitsemän kierrosta ja saldona on 4-1-2. Viime viikonloppuna Union SG otti 3-1 -vierasvoiton Waregemista. Muuten Union SG on ollut vaisu vierailija, ennen Waregem-voittoa se oli hävinnyt kolme edellistä vierasmatsiaan. Rangersin kentällä siltä suli UCL-karsintojen avauskierroksen 2-0 -voitto, kun neniin tuli 0-3.

Union Berlinin Jordan Siebatcheu, Diogo Leite ja Fabio Schneider ovat kaikki loukkaantuneina sivussa. Bayern-matsi oli joukkueelta sen verran hyvä, että päävalmentaja Fischer saattaisi laittaa kentälle saman avauksen.

Union SG:ltä sivussa ovat ainakin Gustaf Nilsson sekä Koki Machida. Joukkueen manageri Geraerts saattaa hyvinkin laittaa saman avauksen kuin viikonloppuna.


Kertoimet matsiin ovat noin 1.60 – 4.00 – 5.25. Näistä ei taida oikein peliä löytyä, mutta totals-puolelta löytyy betsin paikka. Alle 2.5 maalia saa kertoimeksi mukavasti yli 2.10. Union Berlinin puolustus on hyvä, viime viikonloppuna Bayern Munchen teki sitä vastaan vain yhden maalin. Ja vaikka edellisellä viikolla Union teki Schalken verkkoon kuusi kassia, niin xG-lukemien mukaan siinä oli viisi liikaa.
Union SG on runsasmaalinen joukkue, mutta tuskin se Berliinissä pystyy samaan, mitä Belgian liigassa.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Alle 2.5 maalia @2.15

Mobilebet - Lue arvostelu

2.15

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

2.15

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.14

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.14

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lucky Elektra - Lue arvostelu

2.12

Lucky Elektra - Pelien aloittamiseen jopa 150€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan