Eurooppa-liiga: Zurich - Arsenal

Eurooppa-liiga | Zurich - Arsenal | 19:45 | 8.9.2022
Kohde sulkeutuu: 08.09.2022 19:45
Arsenal on aloittanut kauden hyvin ja Zurich huonosti. Nyt Arsenalilla pelannee paljon kakkosketjun pelaajia, eikä Zurich ole aivan näin kehno.Arsenal on ilmeisesti vihdoin ottanut askeleen eteenpäin. Valioliiga on alkanut komeasti. Ensin joukkue otti viiden voiton putken, mutta vierailu henkiin heränneen Manchester Unitedin Old Traffordilla toi 1-3 -tappion. Edelleen Arsenal kuitenkin on Valioliigan kärjessä.
Luulisi, että menestys eurokentilläkin kiinnostaa Arsenalia. Se ei ole voittanut euroturnauksissa kuin silloin cup-voittajien cupin keväällä 1994. Nyt Arsenal tuli Eurooppa-liigaan viime kauden Valioliigan viitosena. Siltä paikalta ei tarvitse pelata minkäänlaisia karsintamatseja.

Zurichilla taas menee umpisurkeasti. Se on pelannut Sveitsin liigaa seitsemän matsia, eikä vielä ole tullut voittoa. Saldo on 0-2-5, ja viimeksi tuli neniin Luganolta. Zurichin maaliero on kehno 4-16, ja se kertoo, että joka puolella kenttää on ongelmia.

Eurokentilläkin Zurichin kausi on alkanut melko surkeasti. Se oli viime kaudella Sveitsin liigan ylivoimainen ykkönen, mutta nyt Mestarien liigan karsinnoissa Azerbaidzhanin Qarabaq oli sille liikaa. Tästä matka sitten jatkui Eurooppa-liigan karsintoihin, ja siellä Zurich onnistui pudottamaan sekä Linfieldin että Heartsin.

Zurichin joukkue on jonkin verran heikentynyt viime kaudesta. Merkittävin menetys oli kärkipelaaja Wilfried Gnonton lähtö Leedsiin.

Arteta tuonee kakkosketjun kentälle


Vaikka Arsenalin manageri Mikel Arteta pitäisikin Eurooppa-liigaa arvossa, niin lohkopelit ovat kuitenkin mahdollisuus antaa paljon pelanneille avainpelaajille huiliaikaa. Nyt voisivat avaukseen tulla esimerkiksi Matt Turner, Takehiro Tomiyasu, Rob Holding ja Eddie Nketiah. Emile Smith Rowekin varmasti olisi aloituksessa, mutta hän taitaa olla sairastuvalla. Samaten loukkaantuneina ovat Reiss Nelson, Thomas Partey ja Mohamed Elneny.
Arsenalin isot pyssyt Gabriel Jesus ja Martin Odegaard taitavat tänään istuskella sivussa.

Zurichilta sivussa ovat ilmeisesti toppari Ilan Sauter ja kärjen Bogdan Viunnyk. Aiyegun Tosin on hyökkäyksen ykkösmies ja Fabian Rohner voisi olla toinen kärjessä.

Arsenalin kova kauden alku ja Zurichin surkeus näkyy kertoimissa. Lukemat ovat noin 9.50 – 6.00 – 1.30. Nämä numerot ovat liikaa vierasjoukkueelle kallellaan. Zurich ei ole niin huono, mitä alkukausi väittää. Eikä nyt ole kentällä aivan se sama Arsenal, joka otti kauden aluksi viiden voiton putken.


Pelataan Arsenalia vastaan. Lapulle Zurich +1.5, kerroin on päälle kakkosen, ei tämä ainakaan alikerroin ole.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Zurich +1.5 @2.03

TonyBet - Lue arvostelu

2.03

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

2.02

Fansbet - Tuplaus markkinoiden helpoimmalla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.02

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.97

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.97

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan