CHL: EV Zug - Eisbären Berlin

Julkaistu: 07.09.2018 12:54


CHL: EV Zug - Eisbären Berlin
CHL | EV Zug - Eisbären Berlin | 20:45
Sveitsiläinen EV Zug on näyttänyt heti alkukaudesta vaarallisuutensa ja nappasi heti kaksi voittoa vieraskaukaloista. Ensimmäisenä taipui tämän illan vastustaja Eisbären Berlin 3-5, sekä viime ottelussa Valko-Venäjällä Neman Grodno 2-4. Zug on käytännössä aina Sveitsin liigan playoffeissa, mutta ei ole saanut kovaa menestystä useinkaan. Kaksi vuotta sitten joukkue oli finaaleissa mutta jäi hopealle. Muutoin joukkue on aina edennyt joko puolivälieriin tai välieriin. Tällä kaudella joukkue pyrkii uuden valmentajansa Dan Tagnesin kanssa saavuttamaan sitä menestystä mitä kotimaan liigassa tai CHL:ssä ei vielä ole tullut.

Eisbären Berlin oli Saksan liigan finaalissa viime kaudella, mutta ei pystynyt voittamaan mestaruutta. Heidän CHL-kautensa on alkanut kahdella tappiolla Zugia ja Kometa Brnota vastaan ja ovat nyt lohkon hännillä. Berlin johti Zugia viime kohtaamisessa jo 3-1 ja pääsi hyvin maalintekosektorille, mutta päästi kuitenkin Zugin ohitse. Viimeisen maalin Zug teki tyhjään maaliin.

Kertoimet ovat tässä ottelussa luonnollisesti kotiedun myötä painuneet Zugilla melko alas, kun taas Berlin saa korkeampaa kerrointa. Berlin ei ole huono joukkue ja heiltä löytyy paljon kokemusta joukkueesta. Vaikka he hävisivät viime ottelun Brnolle, pystyivät he merkkauttamaan hyviä tilastoja moneen sarakkeeseen, jotka on myös vedonlyönnillisesti tärkeitä. Berlin voitti 66% aloituksista, laukoi enemmän kuin Brno ja blokkasi yhteensä 20 laukausta.

Zug on eittämättä nyt suosikki menemään jatkoon tästä lohkosta, mutta Berliini haastaa vielä kenet tahansa. Keski-Euroopan seurajoukkueiden välillä on varmasti tietynlaista derbymäisyyttä ja tämän päivän ottelusta ei varmasti tunnetta puutu. Maaliodottama tähän peliin on suhteelisen korkealla ja niin on myös meidän arvioissamme, että tässä ottelussa tultaisiin näkemään maaleja. Pelikohteeksi valikoituukin yli 5,5 maalia.

Lunasta 30€ ilmaisvedot!


888sport on nyt myös Suomeksi! Tällä hetkellä kaikki uudet suomalaiset pelaajat saavat tervetuliaisbonuksena 30€ arvosta ilmaisvetoja.Voitot ovat täysin kierrätysvapaita ja minimikerroin on ainoastaan 1,50!
888sport: Lunasta 30€ ilmaisvedot täältä >>

Pelivalintamme:

Yli 5,5 maalia @2.00

Unibet - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.00

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.00

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.00

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.93

Mobilebet - 200% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.93

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

1.91

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

1.90

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan