Nyrkkeily: Eva Wahlström - Terri Harper

Julkaistu: 04.01.2020 21:59


Nyrkkeily: Eva Wahlström - Terri Harper
Nyrkkeily | Eva Wahlström - Terri Harper | 21.00
Suomalaisnyrkkeilijä Eva Wahlström nousee seuraavan kerran nyrkkeily kehään 8. helmikuuta. Suomalainen kohtaa Iso-Britannian Sheffieldissä voittamattomaksi tituleeratun Terri Harperin. Naisten välisessä ottelussa on suuret panokset sillä ottelun voittaja saa haltuunsa WBC-liiton ylemmän höyhensarjan maailmanmestaruustittelin. Wahlström puolustaa ottelussa maailmanmestaruuttaan jo kuudetta kertaa. Wahlströmillä on pohjalla edellisen Salossa käydyn ottelun suvereeni voitto Kenialaista Consolata Musangaa vastaan.

Nyrkkeily: Eva Wahlström - Terri Harper

Wahlströmin tilastot ammattilaisnyrkkeilijänä ovat kovat. 26 ottelustansa hän on voittanut 23,kokenut ainoastaan yhden häviön ja ratkaisemattomia tappioita kaksi. Nuori Terri Harper on otellut lyhyen ammattilaisuransa aikana kovat tilastot sillä hänen ottelusaldonsa ovat puhdasta voittoa joita on kertynyt 23-vuotiaalle yhdeksän joista viisi on toteutunut tyrmäyksellä. Harper kantaa harteillaan IBO-liiton maailmanmestarin viittaa joka on WBC-liitosta alempi taso. Ikäeroa ja kokemusta naisten välillä on hirmuisesti. 39-vuotias Wahlström ei siltikään voi lähteä takki auki otteluun häntä 13-vuotta nuorempaa naishärkää vastaan, sillä nuorikko on vedonlyöntitoimistojen ehdoton ennakkosuosikki. Molemmat ottelijat ovat teknisesti taitavia ja rohkeita, ulottuvuus ja kovempi lyöntivoima sen sijaan löytyy Harperin käsistä.Tyrmätäänkö Wahlströmin maailmanmestaruus jatkohaaveet?


Ottelussa vastakkain asettuu nuoruuden into ja ketteryys sekä otteluvarmuus ja rauhallisuus. On selvää että Wahlström puolustaa mestaruusvyötänsä viimeiseen asti mutta riittääkö se kotikentällään ottelevan nuoren Harperin edessä. Harper on kertonut mediassa että "Tiedän, että on nyrkkeilijöitä, jotka antaisivat mitä tahansa saadakseen tällaisen mahdollisuuden. Emme jätä kiveäkään kääntämättä voiton saamiseksi". Lauseesta huokuu määrätietoisuus ja itseluottamus. Näin uskoo myös vedonlyöntiyhtiöt jotka povaavat Wahlströmin mennyttä mestaruusaikaa. Vedonlyöntiyhtiöt ovat vetäneet linjan ottelun voittajalle. Kertoimet Harperin kohdalla ovat vetoon matalahkot mutta varmat. Kantamme ottelulle on Harperin voitto, todennäköisesti jopa tyrmäyksellä.

Pelivalintamme:

Terri Harperin voitto @1.39

888sport - Lue arvostelu

1.39

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.29

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.29

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.29

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan