Valioliiga: Everton - Brighton

Julkaistu: 09.03.2018 19:45


Valioliiga: Everton - Brighton
Valioliiga | Everton - Brighton | 17.00
LeoVegas LeoVegas
Everton saa vieraakseen viime aikoina kovia päänahkoja saalistaneen Brightonin.

Evertonin onneksi se on tässä ottelussa nimenomaan kotijoukkue, eikä vierasjoukkue. Joukkueen vierasreissut ovat olleet hirvittäviä, viimeiset 6 ottelua kaikki tappioita. Kotona joukkue on pelannut hyvin, tämän hetken sarjasijoitus 11, kokonaissaldo 9-7-13.

Jos vertaa viimekauden Everton ryhmää pelaajien osalta, huomaa että se on kokenut suhteellisen kovan muodonmuutoksen. Tammikuussakin tuli uusia miehiä mm. Theo Walcott ja toppari Eliaquim Mangala. Jälkimmäinen loukkaantui heti, joten hänestä ei hirveästi ole ollut apuja. Mielestäni tämä kertoo että joukkueessa on suhteellisen sekava tilanne tällä hetkellä. Miehiä hankittiin yli 150 miljoonalla punnalla kesällä, tammikuussa vielä lisää, mutta silti sarjasijoitus ja otteet ovat mitä ovat. Sam Allardyce on ollut kovan paineen alla viimeaikoina ja tästä ottelusta olisi ehdottomasti otettava voitto.

Brighton ryhmä saapuu hyvissä tunnelmissa Goodison Parkille, kun manageri Chris Hughton valittiin kuukauden manageriksi. Joukkue on muutenkin pelannut erinomaisesti viimeaikoina. Viime ottelussa kaatui Arsenal maalein 2-1. Tällä hetkellä joukkue sijailee sarjataulukossa sijalla 10, saldolla 8-10-11. Glenn Murray ja Pascal Gross ovat olleet joukkueen kantavia voimia läpi kauden. Kuten olen aiemminkin maininnut, Glenn Murray on mielestäni aliarvostetuimpia hyökkääjiä Valioliigassa, maaleja miehellä kasassa jo 11.

Vierasjoukkue Brighton on ollut viimeaikoina hyvä, mutta ottaen huomioon Evertonin kotiedun, pisteet jäävät kotijoukkueelle.

Mr Green tarjoaa kerroinboosteria Evertonin, Southamptonin sekä Burnleyn voitoille. Yhteiskerroin on huima 23,50! Kerroinboosterin pääset hyödyntämään alla olevasta linkistä!

Pelaa Evertonin, Southamptonin ja Burnleyn voitot 23,50 kertoimella tästä>>
Mr Green tarjoaa tällä haavaa netin parhaita kertoimia, ennen kaikkea Valioliiga-kohteisiin. Sivusto toimii muutenkin loistavasti ja mikäli rekisteröidyt Mr Greenille uutena asiakkaana nyt, saat myös 2x25€ ilmaisvedot - ilman kierrätysvaatimuksia. Voit tutustua sivustoon ja lunastaa 50€ ilmaisvedot ilman kierrätystä tästä >>Pelivalintamme:

Everton @2.17

Mr Green - Lue arvostelu

2.17

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan