Valioliiga: Everton - Fulham

Julkaistu: 28.09.2018 21:48


Valioliiga: Everton - Fulham
Valioliiga | Everton - Fulham | 17:00
Lauantain Valioliiga kierrokselta pelattavaksi kohteeksi silmään pisti ottelu Evertonin ja Fulhamin välillä. Molemmat joukkueet omaavat hyökkäysvoittoisen pelityylin ja vahvat hyökkäyskalustot. Evertonin hyökkäyspelaamista johtaa Islannin lahjafutikselle Gylfi Sigurdsson. Lisäksi nuori Calvert-Lewin, lupaavia otteita esitellyt Watfordista hankittu nuori brassi Richarlison, Shaktarista kaapattu brassi Bernard, joka tehnyt paluuta pelikentille maaliskuun loukkaantumisen jäljiltä sekä kiitäjät Genk Tosun ja Theo Walcott.

Lisäksi Andre Gomesin ja Seamus Colemanin mahdolliset paluut penkille tuo mukavan lisän kotijoukkueen pelaamiseen. Vierasjoukkueen päästettyjen maalien keskiarvo taasen on ollut Valioliigassa 2,16 maalia, joka kertoo jotain sarjanousijan hajanaisesta puolustuslinjasta.

Fulhamin hyökkäyskalustosta löytyy kuitenkin tuli voimaa herrojen Mitrovic, Schürrle, Vietto sekä Aboubakar Kamaran , jotka varmasti aiheuttaa harmaita hiuksia kotijoukkueen puolustuksessa. Näin ollen kohde "ottelussa nähdään yli 2,5 maalia" on oiva kohde.

Lunasta 30€ ilmaisvedot!


888sport on nyt myös Suomeksi! Tällä hetkellä kaikki uudet suomalaiset pelaajat saavat tervetuliaisbonuksena 30€ arvosta ilmaisvetoja.Voitot ovat täysin kierrätysvapaita ja minimikerroin on ainoastaan 1,50!
888sport: Lunasta 30€ ilmaisvedot täältä >>

Pelivalintamme:

yli 2,5 maalia @1.65

Unibet - Lue arvostelu

1.65

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.65

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.65

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.65

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.65

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan