Valioliiga: Everton - Norwich

Valioliiga: Everton - Norwich
Valioliiga | Everton - Norwich | 17:00 | 25.9.2021
Kohde sulkeutuu: 25.09.2021 17:00
Norwich on umpikehno joukkue, mutta nyt Evertonilla on hankalia poissaoloja.Norwichin Valioliiga-kaudesta uhkaa jo nyt tulla surullinen ja raskas reissu. Viiden ottelun jälkeen sillä ei ole pistettäkään ja maalisuhde on 2-14. Viimeksi Norwich hävisi kotonaan Carrow Roadilla toiselle nousijajoukkueelle Watfordille 1-3. Teemu Pukki ei ole entisellään, eikä varsinkaan ilman Aston Villaan siirtynyttä Emi Buendiaa. Silti Pukki on tehnyt Norwichin kauden molemmat maalit. Nykymenolla Norwichista uhkaa tulla kaikkien aikojen huonoin Valioliigan joukkue.
Viime kaudella Sheffield United voitti ensimmäisen Valioliigan ottelunsa tammikuun puolivälissä, nyt Norwichilla saattaa mennä vielä kehnommin.

Everton hävisi viimeksi Aston Villalle 0-3, mutta muuten sillä on mennyt hyvin. Villa-matsi oli joukkueen kauden ensimmäinen tappio. Saldo on nyt 3-1-1 ja sarjasijoitus kuudes.
Rafael Benitez on manageroinut Evertonia tämän kauden, ja Benitezin kokemukseen voi luottaa sen verran, että Everton tulee pelaamaan hyvän kauden.
Viikolla Everton hävisi Liigacupissa Championshipin QPR:lle rankkareiden jälkeen, mutta siitä ei kannata sen kummempia johtopäätöksiä tehdä. Valioliigan joukkueet pitävät Liigacupia hivenen harjoitusmatseja tärkeämpänä.

Evertonilla sairastuvalla avainpelaajia


Siitä voi kuitenkin hieman ottaa huolta, että Evertonin kaksi viimeistä heikommin sujunutta ottelua ovat tulleet juuri Richarlisonin, Calvert-Lewinin sekä Pickfordin loukkaantumisten jälkeen. Townsend, Rondon ja Gray hyökkäyksen vastuumiehinä eivät ole samaa tasoa.
Edellä mainitun kolmikon lisäksi Evertonilta ainakin Coleman ja Delph ovat sivussa. Dignellä, Gbaminilla ja Gomesilla on kolhuja, mutta he saattaisivat olla pelikinnossa.
Benitezin tulo Goodison Parkille tarkoittu James Rodriguezin lähtöä pelaamaan Qatariin. Nykyisessä loukkaantumistilanteessa Jamesille olisi kyllä voinut olla käyttöä.Norwich myi kauden alla Emi Buendian, ja osti tilalle useamman uuden pelaajan. Heistä ei ole vielä ollut nostamaan joukkueen tasoa. Viikolla Liverpool voitti kakkosketjulla Norwichin Liigacupissa helposti 3-0.
Cantwell oli sivussa Pool-ottelusta, mutta nyt hän lienee mukana. Pukki oli viikolla huilivuorossa, mutta varmasti nyt avauksessa. Kukapa muukaan se Norwichin maali tekee? Norwichin sairastuvalla ovat ainakin Placheta, Byram sekä Zimmermann.


Norwich on heikko joukkue, mutta nyt Evertonilla on sen verran pahat loukkaantumiset varsinkin kärjessä, että kotivoitto kertoimella 1.65 ei houkuta. Norwichilla on maaliteko hankalaa, ja vaikka se on päästänyt paljon omiin, niin lasketaan sen varaan, että Evertonin ykköshyökkäyksen ollessa sivussa kerroin 2.00 vedolle alle 2.5 maalia on fiksu betsi.
Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Alle 2.5 maalia @2.00

Bethard - Lue arvostelu

2.00

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

2.00

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.00

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.00

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.95

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.95

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mozzart - Lue arvostelu

1.95

Mozzart - Avaa pelitili ja lunasta 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders