Valioliiga: Everton - Tottenham

Valioliiga | Everton - Tottenham | 16:00 | 7.11.2021
Kohde sulkeutuu: 07.11.2021 16:00
Valioliigan sarjataulukon puolessa välissä majailevat Everton ja Tottenham taistelevat kolmesta sarjapisteestä sunnuntaina. Mielenkiintoinen ottelu on edessä, onhan tarjolla ensimmäinen Tottenhamin Valioliigapeli Antonio Conten luotsaamana. Evertonillakin voi valmentajanvaihto olla kohta edessä, sen verran isosti joukkue juuri nyt kyntää.Spursille tärkeä voitto torstaina


Spurs pelasi torstaina UEFA Conference Leaguen pelin kotonaan Vitesseä vastaan. Tuossa ottelussa äärimmäisen tärkeä 3-2 voitto, henkisellä puolella varmasti kova juttu. Valioliigassa kaksi edellistä peliä oli päättynyt 0-3 ja 1-0 tappioihin, nyt saatiin sentään maalihanat auki.Spurs sai otteluun todella lentävän lähdön kun peli oli jo ennen puolen tunnin peliä 3-0. Toki peli oli sitten jo ennen 40 minuuttia 3-2, mutta tämä oli juuri se startti jota Spurs kannattajat halusivat, tästä on hyvä lähteä kohti Everton-peliä.

Historiatilastojen mukaan Everton ei tätä tule voittamaan, korkeintaan tässä mennään tasapeliä. Viimeiset 8 ottelua on menty joo tasurin tai tappion merkeissä. Tasapeli voisikin tässä olla aika todennäköinen? Edellinen kohtaaminen tämän vuoden huhtikuussa päättyi 2-2, sitä ennen pelattiin 1-1. Tottenham on ollut Evertonille muutenkin todella paha vastus, sillä vuodesta 2013 lähtien on pelattu 17 peliä molempien kotiareenalla, näistä vain yhden on Everton onnistunut voittamaan – viime kaudella.

Kuka tekee maalit?


Onko tämä se ”ketsuppipullo” auki matsi? Edellinen kohtaaminen päättyi 2-2, ei tässä varmasti kauaksi jäädä? Kuka tekee maalit, tässä hyviä vaihtoehtoja kertoimineen:
Millä kokoonpanoilla?


Evertonin heikot peliesitykset johtuvat toki osittain loukkaantumisista. Dominic-Calvert Lewin on todennäköisesti edelleen poissa, samoin Abdoulaye Doucouren ja Yerry Minan pelaaminen on iso kysymysmerkki. Fabian Delph saattaa tehdä paluun kokoonpanoon. Olisiko kokoonpano tämä:

Pickford – Coleman, Godfrey, Keane, Digne – Allan, Gbamin, Townsend – Iwobi, Gray – Richalison

Spursilta puuttuu ainakin Ryan Sessegnon, mutta muuten Tottenham päässee peliin aika ykkösillään jos torstaina ei tullut isompia kolhuja Vitesseä vastaan. Kokoonpano voisi olla tässä, mutta Conten pelisysteemi taitaa olla kahden kärjen setti?

Lloris – Doherty, Romero, Sanchez, Dier, Reguilon – Hojbjerg, Alli – Moura, Heung-Mon - KaneVetokohteet otteluun


Ottelun pitkävetokertoimet paljastavat vieraiden olevan tämän ottelun ennakkosuosikki. Joku Evertonilla on Tottenhamin kanssa, vajaat 20 viimeisintä ottelua ei ole tuottanut kuin yhden voiton. Tuleeko tässä toinen? Ei välttämättä, sillä joukkue on sekaisin loukkaantumisten takia. Ja lisäksi Spursin pelaajat ovat saaneet ylimääräisen vitamiiniruiskeen Antonio Conten valmentajapestistä, nyt halutaan näyttää parhaita puolia ehkä hieman hyökkäävämmän pelin kautta.

Ottelu voi kyllä päättyä ihan miten vaan, mutta tulisiko tässä se yli 2.5 maalia? Sille kerroin mm. Unibetillä 2.05, alle 2.5 maalin kerroin on 1.77. Molempien maali antaa kertoimeksi 1.77, se voisi olla tässä ihan kova juttu lapulle?

Pelivalintamme:

Molemmat tekevät maalin! @1.81

Huti
Coolbet - Lue arvostelu

1.81

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.8

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.77

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.77

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.76

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 120€ bonukset sekä 160 ilmaiskierrosta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan