Surbiton Haastajat: Evgeny Donskoy - Matthew Ebden

Julkaistu: 04.06.2019 11:24


Surbiton Haastajat: Evgeny Donskoy - Matthew Ebden
Surbiton Haastajat | Evgeny Donskoy - Matthew Ebden | 14:30
Surbitonin Haastaja turnauksen toisella kierroksella venäläinen Evgeny Donskoy kohtaa turnauksen kakkossijoitetun australialaisen Matthew Ebdenin.

Donskoylla on allaan keskiverto kausi kovalta alustalta, kun 29 pelatun ottelun jälkeen voittoprosentti näyttää lukemaksi 48%. Huomioitavaa on kuitenkin se, että venäläisen neljä viimeisintä turnausta olivat heikko tasoisista Aasiassa pelatuista Haastaja turnauksista ja ainoa maininnan arvoinen voitto on tammikuulta Australian avoimista, jossa Donskoy voitti serbialaisen Laslo Djeren erin 3-1 6-7(5), 6-4, 6-1, 7-6(5). Nurmella otteluita uran aikana venäläiselle on kertynyt yhteensä 27, joista voittoprosenttina on 33%.

Ebdenillä on allaan vaikea kausi ja australialainen ajelehtii kahdeksan ottelun mittaisessa tappio putkessa kaikki ottelut mukaan lukien. Huomioitavaa on kuitenkin se, että Ebdenin tappiot ovat mm. Nicolas Jarryn, Stefanos Tsitsipasin, Fernando Verdascon, Rudi Albotin sekä Roberto Bautistan tasoisia ATP-pelaajia vastaan. Ebden on viihtynyt nurmialustalla kenties parhaiten kaikista alustoista ja uran 33 Haastaja tasoisesta nurmikentän ottelusta voittoprosentti australialaisella on 73% ja viime kaudella Ebden voitti 15 nurmikentän ottelustaan kymmennen. Australialainen eteni viime kauden Surbitonin Haastaja turnauksessa sekä ATP S-Hertogenboschissa välieriin ja ATP Hallessa puolivälieriin.

Ebden viihtyy nurmialustalla erittäin hyvin ja uskon australialaisen olevan erittäin sisuuntunut kahdeksan perättäisen tappion myötä ja pelaavan Donskoyn katsomon puolelle kahdessa erässä.

Pelivalintamme:

Ebden -1.5 erää @2.30

NordicBet - Lue arvostelu

2.30

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.30

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.30

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.30

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.18

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan