F-liiga: Classic - Happee

La 15.10. | klo 17.00 | F-liiga | CLASSIC - HAPPEE

Kohde sulkeutuu: 15.10.2022 17:00


Hallitseva mestari Classic kohtaa lauantain F-liigan ottelussa Happeen Bläk Boksissa. Joukkueiden neljä viimeisintä kohtaamista ovat olleet maalirikkaita, ja samanlaista sopii odottaa tämän illan ottelusta.

Classic sekä Happee löytyvät runkosarjan peräkkäisiltä sijoituksilta


Seitsemän pelatun ottelun jälkeen joukkueet löytyvät sarjataulukon peräkkäisiltä sijoilta neljä ja viisi. Pisteitä kasassa Classicilla on 16 kappaletta, kun taas puolestaan Happeella 15. Classic on hävinnyt tällä kaudella kaksi ottelua - toinen Nokian KrP:a vastaan tiukan kamppailun päätteeksi, ja toisessa ottelussa Classic taipui Jymylle rangaistuslaukauskilpailun päätteeksi.

Happee on puolestaan onnistunut napsimaan pisteitä jokaisesta pelaamastaan ottelusta - jopa neljä ottelua seitsemästä ovat päättyneet tasan. Viime sunnuntaina Happee kaatoi FBC Turun vakuuttavan esityksen jälkeen maalein 7-1.

Classic koki tälle kaudelle päävalmentajavaihdoksen, kun Juha Kivilehto astui joukkueen peräsimeen. Classic ei vielä tällä kaudella ole pystynyt osoittamaan samanlaista ylivoimaa, mitä se on ollut edellisillä kausilla. Omissa on tällä kaudella soinut hieman enemmän, noin 4,5:n maalin keskiarvolla. Viime kaudella omiin kilahti keskimäärin neljä maalia per ottelu. Maalinteko- sekä hyökkäysvoimaa Classicinlla vielä riittää - he takoivat EräViikinkejä vastaan 10 maalia, Oilersia vastaan yhdeksän maalia sekä SPV:ä vastaan kahdeksan maalia. Tehokkaimpina pistemiehinä ovat tuttuun tapaan häärineet Sami Johansson sekä Ville Lastikka.


Happeen kauden aloitus on ollut pirteä siitä huolimatta että jopa neljä ottelua ovat päättyneet tasan. Myöskään varsinaisen peliajan tappioita ole vielä tullut. Happeen joukkue on suhteellisen potentiaalinen, ja he pystyvät haastamaan kenet tahansa tällä kaudella kun vain oma peli pysyy kuosissa. Happeen hyökkäyskalusto on todella laaja, josta kertoo myös se että viime kausien ykköstykki, juuri 500:n tehopisteen rajapyykin saavuttanut Jami Manninen löytyy joukkueen sisäisestä pistepörssistä vasta sijalta kahdeksan. Happeen joukkueessa tulosvastuu jakaantuu erittäin tasaisesti mikä tekee joukkueesta vaarallisen jokaisella kentällisellä.

Happeen vaarallisuudesta täytyy mainita myös erikoistilannepelaaminen - Happeen ylivoimassa nimittäin todellinen laukaisu-uhka on jokaisella pelaajalla, joka on hieman harvinaisempaa F-liigassa. Tämä tekee vastustajalle alivoiman pelaamisesta tuskaa sillä he eivät oikein tiedä ketä pitäisi puolustaa eniten.Pelivalinta maalimäärän kautta


Sekä Happee että Classic ovat tehneet maaleja tällä kaudella noin seitsemän maalin keskiarvolla per ottelu. Molempien maalierot ovat lähes identtiset Classicin ollessa hieman parempi. Maalierojen maalien kokonaismäärät asettuvat noin 11:n maalin pintaan per ottelu, joka on myös tämän ottelun suhteellisen maltillien totals-raja.

Lähdetään pelaamaan tähän otteluun yli 10,5 maalia, joka on Happeen ja Classicin keskinäisessä kamppailussa viimeisen kahden vuoden aikana ylittynyt 3/4 kertaa. Molemmilla joukkueilla riittää taitavia pelaajia sekä laajalti hyökkäysvoimaa.

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Yli 10,5 maalia @1.68

Huti
iBet - Lue arvostelu

1.68

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan