F-Liiga: EräViikingit - TPS

To 26.1. | klo 18:30 | F-liiga | ERÄVIIKINGIT - TPS

Kohde sulkeutuu: 26.01.2023 18:30


Torstain ainoassa ottelussa F-liigassa kohtaavat EräViikingit sekä TPS. Joukkueille kohtaaminen on kauden kolmas. Edelliset kaksi ottelua ovat olleet maalirikkaita, jatkuuko sama meno myös tässä ottelussa?

TPS voittanut EräViikingit kahdesti tällä kaudella


TPS johtaa F-liigan runkosarjaa kahden pisteen erolla yhden ottelun enemmän pelanneeseen Classiciin. TPS:n maaliero on 136-79, joka vastaa noin 10,2 maalia per ottelu. Tiukoissa kärkikamppailuissa TPS on pelannut paikoittain todella vähämaalisia otteluita, mutta heikompia vastustajia vastaan ottelut ovat olleet enemmän maalirallin puoleisia.

Pistepörssistä voidaan todeta, että maalipörssiä johtava sekä pistepörssissä toisena oleva Miko Kailiala (33+13) sekä Mikko Hautaniemi (31+6) ovat olleet vastuussa lähes puolista TPS:n maaleista.

TPS on kohdannut EräViikingit kahdesti tällä kaudella voittaen ensin syyskuussa vieraissa maalein 9-3, ja myöhemmin kotonaan maalein 10-4. Edellisistä keskinäisistä kohtaamisista TPS on voittanut 7 putkeen.


EräViikingit löytyy sarjataulukon toiseksi viimeiseltä sijalta 14 kerätyllä pisteellä. Piste-eroa ylöspäin on 5 pistettä kaksi ottelua vähemmän pelanneeseen Nurmon Jymyn joukkueeseen, ja toiseen suuntaan FBC Turkuun nähden EräViikingit ovat keränneet 7 pistettä enemmän. Toiseksi viimeinen sija on EräViikingeille todennäköisin skenaario päättää runkosarja, vaikka sitä on vielä 10 ottelua jäljellä.

Maaliero ErVillä on 23 ottelusta 100-156, eli keskimäärin heidän otteluissaan on nähty 11,1 maalia. Tehokkain pelaaja on ollut Joakim Lund, joka on iskenyt 17 maalia ja 23 maaliin johtanutta syöttöä.

EräViikinkien edellisissä otteluissa kovempia seuroja vastaan on nähty paljon maaleja. Classic, SPV sekä Oilers -otteluissa nähtiin kussakin 12 maalia. Happee oli poikkeus, ja voitti ErVin maalein 6-1. Tätä ennen Nokian KrP pelasi maalirikkaan ottelun joka päättyi KrP:n voittonumeroihin 10-5.

Kummallisen alhainen totals-raja tarjolla


TPS:n ja EräViikinkien keskinäiset ottelut ovat olleet 2020-luvulla erittäin maalirikkaita. Viimeisistä kohtaamisista 5/6 ottelussa on nähty yli 9,5 maalia, yleensä jopa reilusti enemmän.

Tämän kauden kahdessa edellisessä kohtaamisessa maaleja nähtiin 12 ja 14 kappaletta kun TPS voitti ottelut 9-3 sekä 10-4. Maaliraja tulevalle ottelulle on paikoitellen asetettu vain 9,5 maaliin, mihin on hankala löytää syytä jos mennään vanhan kaavan mukaan.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Yli 9,5 maalia @1.65

Osuma
iBet - Lue arvostelu

1.65

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan