F-liiga: Happee - Indians

F-liiga | Happee - Indians | 15:00 | 18.9.2022
Kohde sulkeutuu: 18.09.2022 15:00
Salibandyn F-liigassa voitoilla kautensa avanneet Happee ja Indians kohtaavat toisensa Jyväskylän monitoimitalolla. Happee voitti avausottelussa LaSBin vieraissa, kun taas Indians haki pisteet viime kauden finalistilta Nokian KrP:lta.

Molemmat joukkueet onnistuivat mainiosti maalinteossa. Jatkuuko sama meno myös tänään? Ainakaan vedonlyöntiyhtiöt eivät ole asettaneet totals-rajaa mitenkään ihmeellisen korkealle.Happee avausvoittoon LaSBista


Happee lähtee tulevaan kauteen ilman Peter Kotilaista, joka siirtyi SPV:n riveihin pelaamaan. Kotilaisen tilalle hyökkäykseen tehtiin isoja hankintoja, kun Steelers tyhjennettiin Teuvo Kinnusesta sekä Markus Siprosesta. LaSBista kaapattiin puolestaan Perttu Koljonen. Koljonen takoi LaSBille viime kaudella tehot 13+13=26.

Puolustuksen takalinjoja turvaamaan värvättiin OLSista Tommi Wiander. Puolustuksesta lähtivät kovat nimet Eemil Ukkonen (Nokian KrP) sekä Joel Lahti (Sveitsi).

Steelersistä tulleet uudet hankinnat Kinnunen ja Sipronen pääsivät heti tehopisteiden makuun, kun Happee kaatoi LaSBin maalein 10-5. Kinnunen tehtaili pisteet 1+2 ja Sipronen alusti kaksi maalia. Happeen hyökkäysrintama ottelussa oli erittäin laaja ja positiivista oli nähdä että jopa seitsemän eri pelaajaa onnistui Happeelta maalinteossa. Happee rakenteli paikkoja hyökkäyspäässä hienoilla kuvioilla ja tarvittaessa iski myös vastaan.


Indians yllätysvoittoon Nokian KrP:sta


Indians lähti alravastaajana kauden ensimmäiseen otteluun Nokian KrP:a vastaan. Joukkueet ovat viime kausien aikana kohdanneet useamman kerran, ja KrP on aina osoittanut olevansa pelillisesti askeleen edellä. Näin sopi olettaa myös tällä kertaa, sillä KrP on jälleen vahvistunut tälle kaudelle. Indians puolestaan koki kovan menetyksen, sillä joukkuueen tähtihyökkääjä Aaro Astala siirtyi Oilersin riveihin pelaamaan.

Valtteri Kainulainen näytti kuitenkin olevan vireessä heti kauden alusta, ja löi kahdella maalilla Indiansin 2-0 erätaukojohtoon. Toisen erän alussa Joonatan Lindholm lisäsi Heimon johdon jo kolmeen maaliin, ja hetkeä myöhemmin numeroiksi vaihtui jo 4-0 Indiansin ylivoimaosuman ansiosta. Indiansin erikoistilannepelaaminen ottelussa oli eliittiä - he iskivät maalin kaikilla kolmella ylivoimalla sekä yhden maalin alivoimalla.

Mikko Kirvesniemi kohtasi Indiansin maalilla yhteensä 22 laukausta, joista neljä meni selän taakse. Loppunumerot 7-4 Indiansille.Maalijuhlaa Monnarilla?


Happee teki tälle kaudelle suuria hankintoja hyökkäyspäähän. Puolustuksesta lähteneet Eemil Ukkonen sekä Joel Lahti vaikuttavat nopealla silmäyksellä myös oman pään maalimäärään. Hyökkäysarsenaalista löytyy sen verran isosti laajuutta, että jopa kovia nimiä on varaa laittaa penkin päähän.

Harjoitusotteluissa Happee naulasi maaleja tehokkaasti ja peli oli erittäin vauhdikasta. Syytä on olettaa, että maalikeskiarvo lähtee tällä kaudella jyrkkään nousuun.

Happeen ja Indiansin kohtaamiseen yli/alle -rajaksi on asetettu varsin maltilliset 10,5 maalia, joka ylittyi molempien joukkueiden avauskohtaamisessa. Happeen ja Indiansin viimeisen kahden kauden neljässä kohtaamisessa yli 10,5 maalia on ylittynyt kolme kertaa, ja samalle tulokselle on asetettu hyvät askelmerkit myös tämän päivän otteluun.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Yli 10,5 maalia @1.75

Huti
iBet - Lue arvostelu

1.75

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.73

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.72

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.7

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.7

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan