F-liiga: LaSB - Happee

F-liiga | LaSB - Happee | 18:30 | 16.9.2022
Kohde sulkeutuu: 16.09.2022 18:30
Salibandyn F-liiga starttasi tämän kauden osalta yhdellä ottelulla torstaina. Tänään perjantaina on luvassa neljän ottelun kierros. Lahdessa vastakkain ovat LaSB sekä Happee, jotka ovat vuosien saatossa pelanneet tiukkoja ja verrattaen vähämaalisia otteluita.

Kuinka käy tänään kun isoja kokoonpanomuutoksia läpikäynyt Happee saapuu Lahteen LaSBin vieraaksi?Pelaajamarkkinat kävivät kuumana - isoja hankintoja Happeelle


Happee lähtee tulevaan kauteen ilman Peter Kotilaista, joka siirtyi SPV:n riveihin pelaamaan. Kotilaisen tilalle hyökkäykseen tehtiin isoja hankintoja, kun Steelers tyhjennettiin Teuvo Kinnusesta sekä Markus Siprosesta. LaSBista kaapattiin puolestaan Perttu Koljonen, joka kohtaa entisen joukkueensa heti kauden avausottelussa. Koljonen takoi LaSBille viime kaudella tehot 13+13=26.

Puolustuksen takalinjoja turvaamaan värvättiin OLSista Tommi Wiander. Puolustuksesta lähtivät kovat nimet Eemil Ukkonen (Nokian KrP) sekä Joel Lahti (Sveitsi).


LaSB oli puolestaan pelaajamarkkinoilla ottava osapuoli. Tärkeimmäit lähtijät olivat juuri Happeeseen tullut Koljonen sekä ulkomaille pelaamaan lähtenyt Tino Nivala. Suurin uusi nimi kokoonpanoon lienee Oilersista tullut Jasper Juuti.

LaSBin nuorelta tähdeltä, U23-maajoukkueessa häikäisseeltä Tiitus Salokankaalta, odotetaan tällä kaudella paljon. Salokangas teki viime kauden 23 ottelussa tehopisteet 18+18=36.

Karu arvio kuitenkin on, että lähtökohtaisesti LaSBin nykyisellä kokoonpanolla tullaan suuremmalla todennäköisyydellä taistelemaan sarjapaikasta kuin pudotuspeleistä.Maaliverkot kireälle


Happee teki tälle kaudelle suuria hankintoja hyökkäyspäähän. Puolustuksesta lähteneet Eemil Ukkonen sekä Joel Lahti vaikuttavat nopealla silmäyksellä myös oman pään maalimäärään. Hyökkäysarsenaalista löytyy sen verran isosti laajuutta, että jopa kovia nimiä on varaa laittaa penkin päähän.

Harjoitusotteluissa Happee naulasi maaleja tehokkaasti ja peli oli erittäin vauhdikasta. Syytä on olettaa, että maalikeskiarvo lähtee tällä kaudella jyrkkään nousuun.

Kauden ensimmäiseen mittelöön yli/alle -rajaksi on asetettu 10,5 maalia, joka on over-tulokseen varsin maltillinen. Happeen ja LaSBin kohtaamisissa vähintään 11 maalia on nähty viimeksi 8 ottelua sitten, mutta eiköhän tähän tapahdu pian muutos.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Yli 10,5 maalia @1.85

Osuma
iBet - Lue arvostelu

1.85

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.84

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.84

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.76

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan