F-Liiga: Nokian KrP - Classic

F-Liiga | Nokian KrP - Classic | 18:30 | 27.4.2022
Kohde sulkeutuu: 27.04.2022 18:30
Salibandyn F-liigan finaaleissa on vuorossa neljäs ottelu. Nokian KrP taipui kolmannessa ottelussa Classicille Bläk Boksissa maalein 8-3. Neljäs ottelu pelataan Nokian Jäähalissa kello 18.30 alkaen.

Kaksi ensimmäistä ottelua olivat erittäin tiukkoja matseja, jotka kumpikin voittivat kotonaan numeroin 4-3. Myös kolmas osaottelu eteni tiukoissa merkeissä aina viimeiseen erään asti, jossa lukemat kuitenkin repsahtivat lopussa 6vs5-pelin aikana.

Tiukassa finaalisarjassa todennäköisesti jatketaan pelaamista samoilta askelmerkeiltä, joka povaa vähämaalista ottelua.Tasainen finaalisarja


Ennakkosuosikkina tähänkin kauteen lähtenyt Classic pelaa tällä hetkellä erittäin tasaista finaalisarjaa Nokian KrP:a vastaan. Joukkueet kohtasivat viime keväänä välierissä, jossa tarjoilivat yleisölle melkoisen trillerin seitsemänteen otteluun venyneessä ottelusarjassa, josta Classic lopulta eteni finaaliin.

Viime vuoden finaaleissa Oilersista ei ollut haastamaan Classicia, vaan Classic vei mestaruuden ilman sen suurempia jossitteluja. Toisin on kuitenkin nyt Nokiaa vastaan, joka todella on pystynyt haastamaan Classicin.

Pallonhallintaa vertaillessa joukkueet ovat suoriutuneet erittäin tasaisesti, Nokian jopa pitäessä palloa hiukan enemmän itsellään. Maalipaikkojen osalta Classic tuottaa puolestaan hivenen enemmän maalipaikkoja, mutta Nokia taas laadukkaammin. Pääkallo.fi olikin artikkelissaan todennut, että Nokian KrP:lla on tässä sarjassa ollut jopa hieman suurempi maaliodottama.


Classicin ykkös- sekä kakkoskenttä on Pääkallon analyysin mukaan luonut maalipaikkoja hyvällä tahdilla, mutta kiireellä, joka on johtanut virheisiin ja hyökkäyspään menetyksiin. Näitä asioita varmasti halutaan karsia joukkueen pelistä pois - pitää kuitenkin pitää mielessä että tarvittaessa kumpikin näistä joukkueista osaa iskeä terävästi vastaan.

KrP:n heikoin lenkki joukkueiden vertailussa on heidän kolmoskenttänsä, joka on ajoittain ollut vaikeuksissa Classicin kolmoskenttää vastaan.Maalit tiukassa


Maaliodottama pudotuspeleihin on yleensä ollut paljon pienempi kuin runkosarjassa, sillä maalintekopaikat harvemmin pohjautuvat virtailevaan peliin jossa nähtäisiin paljon vastahyökkäyksiä. Turhia riskejä halutaan välttää, ja peliä pyritään rakentamaan hartaasti koko viisikon voimin.

Molemmat joukkueista omaavat erittäin tiiviin puolustuksen sekä kookkaat ja taitavat maalivahdit. Kolmen ensimmäisen ottelun xG-luvut ovat kirjattu 2,8-4,3 - 3,3-2,6 ja 3,8-2,15. Maaleja on siis nähty hieman maaliodottamaa enemmän - lukuja tarkastellessa maaliodottamien lukema painuu rajusti underin puolelle.

Voittokertoimista tähän otteluun ei hirveämmin pelattavaa saa, mutta alle 9,5 maalista tarjoillaan kelvollisia 1,90-kertoimia.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Alle 9,5 maalia @1.9

Osuma
iBet - Lue arvostelu

1.9

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.9

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.9

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.89

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.87

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan