F-liiga: Nurmon Jymy - Happee

La 1.10. | klo 17:00 | F-liiga | NURMON JYMY - HAPPEE

Kohde sulkeutuu: 01.10.2022 17:00


Runsasmaalisia otteluita tahkonneet Nurmon Jymy sekä Happee kohtaavat toisensa lauantain F-liigan kierroksella.

Jymy pistänyt vastustajiaan tiukille


Nurmon Jymy on ollut kauden positiviinen yllättäjä. He voittivat kaksi ensimmäistä otteluaan, mutta viikko sitten pelatussa Seinäjoen paikallisderbyssä Peliveljet olivat parempia maalein 6-5.

Jymy oli myös viemässä hallitsevalta mestarilta Classicilta kolme pistettä. Classic kuitenkin tasoitti ottelun viimeisessä erässä, ja vei ottelun aina rangaistuslaukauskilpailuun asti. Tässä ei voittajasta jäänyt epäselvyyttä, sillä Jymyn maalivahti Aki Karjalainen pysäytti Classicin pelaajat huikeilla torjunnoillaan. Karjalainen komeilee myös kolmen pelatun ottelun jälkeen aivan torjuntatilastojen viidentenä hyvällä 78,18 torjuntaprosentilla.

Laukaukset ottelussa kirjattiin tällä kertaa Classicille numeroin 27-18, mikä ei lainkaan ole huono suoritus Jymylle.

Tehopisteet ovat myös joukkueen sisällä jakautuneet tasaisesti, mikä lisää Jymyn vaarallisuutta vastustajan näkökulmasta. Vaarallisuutta ja tehokkuutta hyökkäykseen täksi kaudeksi on tuonut SPV:stä siirtynyt tulisen laukauksen omaava Jari Hankkio, joka on kolmeen otteluun naulannut tehopisteet 3+3=6.

Jymy ei ole vielä kärsinyt suurempaa kuin yhden maalin tappiota ja he ovat onnistuneet hyvin maalinteossa.


Happee kohelsi kolme pistettä Nokiaa vastaan


Happee aloitti kotiottelunsa viime viikon lauantaina Nokiaa vastaan tunnustellen. Molemmat joukkueet hakivat asetelmia ensimmäiset seitsemän minuuttia, kunnes Nokia löi pelin ensimmäisen maalin. Tuosta eteenpäin ottelun tempo lisääntyi huomattavasti. KrP meni vielä 0-2 vierasjohtoon, mutta Happee naulasi pelin vielä tasoihin ennen ensimmäisen erän loppua. Jälkimmäisenä näistä ottelussa hattutempun iskeneen Teuvo Kinnusen rangaistuslaukausmaalilla.

Toiseen erään Happee tuli ryminällä, kun he iskivät 3 osumaa neljään minuuttiin KrP:n yhtä vastaan. Erän puolivälissä syntyneellä Kinnusen ylivoimamaalilla Happee siirtyi ottelussa jo 6-3 johtoon, josta lähdettiin toiselle erätauolle.

Happeella on kuitenkin jo usean kauden ajan ollut hankaluuksia pitää suurta johtoasemaa. Ottelun momentum kääntyy vastustajalle liian helposti. Näin kävi tälläkin kertaa, vaikka toki pitää antaa tunnustus Nokian KrP:n sisukkuudelle. Happee ei onnistunut omista paikoistaan ja lopulta KrP toi pelin 6-6 tasoihin. Happee siirtyi vielä kerran johtoon ottelun viimeisillä minuuteilla Markus Salmen maalilla, mutta Valtteri Viitakoski toi KrP:n uudelleen tasoihin ja ratkaisua haettiin jatkoajalta. Jatkoaikaa ei ehtinyt kulua kun 16 sekuntia, kun KrP:n Juuso Ahola päätti ottelun upealla laukauksella.

Ottelun luonnetta voitiin kuvata Happeen osalta tutuksi rytkeeksi. Alun tarkka peli vaihtui maalintekokilpailuksi, jossa Happee myös pärjää laajan hyökkäysrosterinsa turvin.

Maalikarkelot tiedossa?


Nurmon Jymy on ollut positiivinen yllättäjä ja onnistunut tekemään jokaisessa kolmessa ottelussaan vähintään neljä maalia, yhteensä 19. Sopii uskoa, että Jymyn hyökkäys puree myös Happeeta vastaan.

Jymy ja Happee ovat kohdanneet historiansa aikana yhteensä neljä kertaa, joista jokaisessa ottelussa on nähty vähintään 14 maalia. Yli/alle 11,5 maalin totals-raja houkuttelee pelaamaan tähän otteluun yli 11,5 maalia.


Kalasta uutuussivusto Posidolta iso talletusbonus!


Siirry Posidon laineille! Uutuussivusto tarjoaa isot bonukset, muun muassa ensitalletuksen tuplaus aina 200€ asti!
Posido: Tuplaa ensitalletuksesi 200€ asti!

Pelivalintamme:

Yli 11,5 maalia @1.85

Osuma
Betinia - Lue arvostelu

1.85

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.85

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Sportaza - Lue arvostelu

1.85

Sportaza - Avaa tili ja nappaa 200€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Uberlucky - Lue arvostelu

1.85

Uberlucky – Kokeile onneasi 100€ talletusbonuksen turvin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Posido - Lue arvostelu

1.85

Posido – Sukella aarrejahtiin 200€ bonuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan