FA Cup: Hull - Everton

FA Cup | Hull - Everton | 19:30 | 8.1.2022
Kohde sulkeutuu: 08.01.2022 19:30
FA Cupissa aina välillä suurseura kaatuu pienemmän edessä. Hull vs Everton ei taida olla nyt sellainen.Jos FA Cupin kierrokselta vasiten hakee jättiläisen kaatoa, niin Hull vastaan Everton varmasti nousee listalta esiin. Everton on umpikehnossa kunnossa oleva suurseura. Toisaalta, kehnossa kunnossa on myös Championshipin häntäpään Hull. Ei tästä taidakaan tulla liigaseuran kaatoa?

Viidestä viimeisestä Valioliigan matsista Everton on voittanut yhden. Joulukuun alkupuolella se kukisti omalla Goodison Parkilla Arsenalin 2-1. Tämän jälkeen Everton hävisi Crystal Palacelle vieraissa 1-3 ja kotonaan Brightonille 2-3. Siinä välissä se otti kelpo tasurin 1-1 Chelsean Stamford Bridgellä.

Hullilla on nyt Championshipissa alla neljä voitotonta ottelua. Viimeksi se hävisi vieraissa Blackpoolille 0-1 ja sitä ennen vieraissa Nottinghamille 1-2.

Evertonin kausi on ollut kaikin puolin kehno. Ihme, että manageri Benitez ei ole vielä saanut potkuja. Evertonilla on nyt tässä vaiheessa Valioliigaa vähemmän pisteitä kuin kymmeneen vuoteen. Putoamisraja on vain kahdeksan pisteen päässä. Viimeisistä 12 liigaottelusta se on voittanut vain Arsenal-matsin.
Sen lisäksi, että kentälle ei suju, niin ei suju Evertonilla oikein muutenkaan. Loukkaantumisia riittää. Viisi aloituskokoonpanon pelaajaa, muun muassa Townsend sekä Richarlison, ovat sairastuvalla. Calvert-Lewin on hiljattain palannut peleihin, mutta saa nähdä laitetaanko häntä nyt kentälle.

FA Cup voisi olla Evertonin kauden pelastus


Benitezillä ei oikein olisi enää varaa tappioihin, mutta hänen onnekseen Hull on juuri nyt heikko vastus. Hullilla on sen verran tiukkaa Mestaruussarjan hännillä, että manageri McCann saattaa laittaa kierrätystä päälle ja säästellä avainpelaajiaan. Loukkaantuneitakin Hullilla on, ainakin kärkipari Wilks sekä Magennis ovat sivussa, kuten myös Elder.

Evertonin liigakaudella ei ole enää muuta panosta kuin putoamisen välttäminen FA Cup voisi tuoda jotain positiivistakin pelattavaa. Benitez saattaa hyvinkin laittaa kentälle vahvan avauksen. Benitezilla on jo entuudestaan yksi FA Cupin voitto Liverpoolin kanssa, joten tämä lienee hänelle merkittävä turnee.

Vetomarkkinoilla kertoimet ovat noin 4.00 – 3.60 - 1.90, ja kyllä näillä numeroilla Everton nousee pelattavaksi. Kun Everton pelasi aikaisemmin kaudella Liigacupissa Huddersfieldiä vastaan, niin Evertonin voittokerroin oli 1.60 -paikkeilla, ja Huddersfield on pelannut paljon paremman kauden kuin Hull.


Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Everton @1.9

Bethard - Lue arvostelu

1.9

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.9

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.9

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.9

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.89

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders