FA Cup: Leeds - Cardiff

Ke 18.1. | klo 21:45 | FA Cup | LEEDS - CARDIFF

Kohde sulkeutuu: 18.01.2023 21:45


Ilman päävalmentajaa operoiva Cardiff joutuu Elland Roadilla hirmumyrskyn silmään!


FA Cupin uusintaottelussa Leeds isännöi Cardiffia keskiviikkona Elland Roadilla. Avausosassa Leeds pääsi huokaisemaan helpotuksesta, kun liljanvalkoiset saivat Cardiffin 2-0-johdon kurottua umpeen lopussa ja nyt päästään sitten metsästämään kotiyleisön edessä jatkopaikkaa. Seuraavalla kierroksella tämän otteluparin voittajalle tulee vastaan joko Boreham Wood tai Accrington Stanley, joten tie eteenpäin vaikuttaa ruusuiselta.Leeds loi avausosassa käsittämättömän määrän maalipaikkoja ja odottamaakin kertyi reilun neljän maalin verran. Myös Valioliigan puolella maalipaikkojen luonti on ollut vahvuutena – oman pään pitävyys onkin sitten kolikon karuna kääntöpuolena. Jos Leeds löytää tehot maalin edessä keskiviikkona, menee se kaiken järjen mukaan myös jatkoon.

Jesse Marsch joutuu keskiviikon peliin jälleen ilman Stuart Dallasia, Crysencio Summervilleä sekä Archie Grayta. Myös Adam Forshaw on vielä tästä pelistä sivussa, mutta viikonlopulle pitäisi olla jo mahdollisuuksia. Liam Cooper on kysymysmerkki, mutta Luis Sinisterralla on sen sijaan jo hyvä sauma kokoonpanoon. Ensimmäisessä osaottelussa Marsch kierrätti rajusti ja tuskin nytkään on ykkösavaus jalkeilla. Kentällä olevien tason pitäisi kuitenkin riittää kirkkaasti jatkopaikkaan. Leeds on ollut siirtomarkkinoillakin jo varsin aktiivinen, sillä vahvistuksiksi kärrättiin Maximilian Wöber ja Georginio Rutter.


Cardiff on voittanut viimeksi Sunderlandin marraskuun alussa ja heikkoon ajanjaksoon meni myös hermot seurajohdolla sillä seurauksella, että Mark Hudsonille tuli lähtöpassit. Keskiviikkona Cardiff on väliaikaisvalmennuksessa kovassa paikassa. Mestaruussarjassahan Cardiff on kolme pistettä putoamisviivasta, joten akuuttia tilannetta pukkaa jatkossa myös liigapeleissä.

Cardiffin riveistä on sivussa pitkäaikaispotilaana Jamilu Collins. Oikean pakin tontilla viihtyvä Mahlon Romeo on myös mitä luultavimmin sairastuvan puolella takareisivamman takia. Avausottelussa Cardiffilla oli vielä reilusti ongelmia muutaman hyökkäyspään pelaajan pelikunnon suhteen, mutta nyt melko lailla kaikki ovat täydessä kunnossa.

Luoko Leeds jälleen mielipuolisen määrän maalipaikkoja?


Napataan lapulle keskiviikolle suurimaalisuutta. Leeds tulee luultavasti viemään pelin Cardiffin päähän eikä vierasjoukkue todennäköisesti kestä tätä myllyä. Leeds on ollut haavoittuvainen omassa päässä jo pitkään, joten Cardiffin tervehtyneelle hyökkäyksellekin tulee tilaa hyödynnettäväksi. Yli 3 on vetovalintana eli tasan kolmella palautuisivat panokset.

Pelivalintamme:

Yli 3 maalia @2.06

Osuma
TonyBet - Lue arvostelu

2.06

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.98

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lucky Elektra - Lue arvostelu

1.96

Lucky Elektra - Pelien aloittamiseen jopa 150€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.95

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Galaksino - Lue arvostelu

1.9

Galaksino – Pelaa 25€, saat saman suuruisen ilmaisen vedon!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo