FA Cup: West Bromwich - Chesterfield

Ti 17.1. | klo 22:00 | FA Cup | WEST BROMWICH - CHESTERFIELD

Kohde sulkeutuu: 17.01.2023 22:00


Viimeksi WBA pelastui vasta yliajalla


Championshipin seura, Valioliigastakin viime kausilta tuttu West Bromwich pelasi FA Cupissa pääliigojen ulkopuolisessa National Leaguessa pelaavan Chesterfieldin kanssa 3-3. Alasarjojen ryhmä pääsi uusintaan WBA:n The Hawthorns -stadionille yrittämään jättiläisen kaatoa.

Avausottelussa tehtiin ensimmäisen puoliajan aikana viisi maalia. Chesterfieldin albanialainen laituri Armando Dobra teki ennen taukoa kaksi kassia, ja kotijoukkue meni tauolle 3-2 -johdossa. Jättiläisen kaato oli hyvin lähellä. WBA tasoitti matsin vasta yliajalla, kun Brandon Thomas-Asante osui maaliin.

Vaikka Chesterfield on kolme sarjaporrasta alempana kuin WBA, niin sillä ei ollut avauksessa minkäänlaisia ongelmia saada maalipaikkoja. WBA piti palloa enemmän, mutta laukaukset menivät 12-14.

Chesterfield ei ole pelannut yhtään ottelua edellisen kierroksen jälkeen. WBA voitti Championshipissä viime viikonloppuna Lutonin 3-2. Se on sarjapeleissä neljän voiton putkessa ja tällä hetkellä viimeisen nousukarsijan paikalla.
WBA on joukkue, jonka vahvuus on selvästi kärkipäässä. Joukkueella on vahva hyökkäysryhmä, ja puolustuskin on ajoittain kunnossa. Neljän matsin voittoputkessa se on pelannut kolme nollapeliä.

Vierasjoukkuekin saa paikkansa


Chesterfield on ollut viime kierroksella runsasmaalinen joukkue. WBA-matsia ennen se pelasi neljä ottelua, joissa yhteensä tehtiin neljä maalia per matsi.
Vaikka nämä kaksi joukkuetta pelaavat aivan eri sarjatasoilla, niin ei tasoero välttämättä ole valtava. Tämä tulee aina silloin tällöin näissä cup-otteluissa todistetuksi. Valioliigan pelaaja pelaa hyvin joka matsissa, kun alasarjojen pelaaja vain silloin tällöin. Chesterfield tulee varmasti saamaan jokusen maalipaikan tässäkin ottelussa.

WBA:n päävalmentajalla Carlos Corberanilla on pienoinen peluutusongelma. Joukkueen paras maalintekijä Thomas-Asante on sivussa pelikiellossa. Daryl Dike olisi luonnollinen korvaaja, mutta ilmeisesti Corberan haluaa säästää häntä viikonlopun sarjamatsiin. Nousu Valioliigaan on WBA:lle kuitenkin kauden tärkein tavoite, ja perjantaina WBA pelaa kovan matsin Burnleytä vastaan.
Karlan Grant ja Kenneth Zohore ovat loukkaantuineita, joten Corberan saattaa tuoda avaukseen nuoret Jovan Malcolmin sekä Reyes Clearyn. Keskikentän Matty Phillips ja Tom Rogic voivat myös nousta ylemmäs. Varaveskari David Button pelannee avauksessa.

Chesterfeldin manageri Paul Cook sitten saattaa tuoda parhaan avauksensa. Kymmenen päivän huili antaa tähän mahdollisuuden. Seuraava matsi on vasta lauantaina. Armando Dobra on varmaan taas mukana.


Vetomarkkina on samaa mieltä, että maaleja tulee. Yli 2.5 maalia saa kertoimeksi vain noin 1.60. Molemmat tekevät maalin -betsi saa kertoimeksi melkein 1.90. Sitä voi pienellä kokeilla. Jos Chesterfield teki viimeksi kolme, niin kyllä se nytkin jonkun paikan saa.

Chesterfield pelaa viidenneksi korkeimmalla sarjatasolla, silti sen matsi WBA:ta vastaan toi stadionille 10 000 katsojaa:

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Molemmat tekevät maalin @1.87

Mr Green - Lue arvostelu

1.87

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.87

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.8

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.8

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.76

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan