FA Cup: Wigan - Luton

Ti 17.1. | klo 21:45 | FA Cup | WIGAN - LUTON

Kohde sulkeutuu: 17.01.2023 21:45


Altavastaaja seuraavalle kierrokselle?


Championshipin joukkueet Wigan ja Luton vastakkain FA Cupin uusintakierroksella. Avausottelu päättyi Lutonin kentällä 1-1.
Sarjapelien puolella joukkueet ovat olleet eri kastia. Wigan on Championshipin viimeinen, eroa putoamisrajan päällä olevaan Cardiffiin on neljä pistettä. Luton on sarjassa yhdeksäntenä. Viimeisellä nousukarsijan paikalla West Bromwich on vain kahden pisteen päässä.

Viime pelikierroksella Wigan pelasi Cardiffin kanssa 1-1. Se on viimeksi voittanut ottelun reilut kaksi kuukautta sitten.
Luton hävisi viimeksi West Bromwichille 2-3, mutta viidestä viime sarjapelistä se on voittanut kolme.

Infogolin laskelmien mukaan Wigan on pahasti alisuorittanut. XG-lukujen mukaan sen oikeampi paikka sarjataulukossa olisi sijalla 15. Cardiffiakin vastaan Wigan oli Infogolin mukaan parempi joukkue kentällä. Se voitti xG-kisan 2.26 – 0.90.

Luton taas on hivenen pelannut paremmin, mitä xG:t kertovat. Sen xG-sija olisi 11. Se oli West Browmwichia vastaan selvästi huonompi ja olisi voinut hävitä rumemminkin. XG-lukemiksi merkattiin 0.73 – 2.92.

Championshipin puolella nämä joukkueet kohtasivat jo syyskuussa. Silloin Wigan vei matsin 2-1, vaikka se ei saanut kuin yhden kudin kohti Lutonin maalia. Lutonin Lockyer auttoi tekemällä oman maalin.

Lutonilla enemmän ruuhkaa sairastuvalla


Wiganilta ottelusta ovat varmasti sivussa ainakin Jason Kerr, joka on polvivammansa kanssa vielä pitkään pois. Tom Pearcella on nilkkavamma, ja on vielä pois peleistä ainakin pari viikkoa.
Wiganin managerilla Kolo Tourella ei kovin paljon ole mahdollisuuksia pelailla kokoonpanon kanssa. Jotain muutoksia kuitenkin voisi tulla, kun kausi alkaa jo painaa. Ashley Fletcher voisi tulla avaukseen ja Arsenalista lainalla oleva Miguel Azeez voisi myös olla nyt hyökkäyksessä.

Lutonilla on pidempi lista pelaajia sairastuvalla. Sivussa ovat ainakin Luke Freeman, Fred Onyedinma, Sonny Bradley, Henri Lansbury ja James Shea.

Lutonilta tulee varmasti tuoreita jalkoja kentälle, ja mukana voisi olla ainakin Cauley Woodrod, Louie Watson sekä Reece Burke.


Lutonista on tehty otteluun suosikki, ja toki sen kausi on sen verran paremmin mennyt. Wigan on alisuorittanut, ja kun se on kotijoukkue, niin pienellä panoksella voisi kokeilla Wiganin jatkoon pääsyä. XG-lukemissa laskettuna joukkueiden ero tällä kaudella ei ole ollut järin suuri. Wiganin jatkopaikasta saa kakkosen kertoimia, ja kyllä siihen lounasrahat voi laittaa. Huomenna voi sitten tarjota lounaan kaverillekin, jos betsi sattuu osumaan.


100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Wigan jatkoon @2.00

Mr Green - Lue arvostelu

2.00

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.00

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.00

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.00

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.98

Neo.bet - Lunasta 100% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan