Allsvenskan: Falkenbergs - IFK Göteborg

Julkaistu: 13.07.2019 07:59


Allsvenskan: Falkenbergs - IFK Göteborg
Allsvenskan | Falkenbergs - IFK Göteborg | 17:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Allsvenskanin koko sarjakauden kaikki ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Göteborg IFK on ehdottomasti tämän kauden piristysruiske. Joukkue pelaa todella korkealla tasolla ja ennen kaikkea tasaisesti. Ennen kauden alkua ei uskottu, että rajusti uusiutunut joukkue pystyisi pelaamaan tasaisesti.

Todella paljon nuorentunut joukkue tekee kuitenkin laadukasta työtä illasta toiseen ja on ottanut ennen kaikkea heikompiaan vastaan tasaisesti voittoja. Myös vieraskentällä joukkue on onnistunut koko kauden ajan vahvasti ja puolustuspeli on pitänyt yllättävän hyvin.

Falkenbergs kuuluu sarjan heittopusseihin, joten materiaalietu on selkeä vieraiden eduksi. Kotietu toki puoltaa isäntiä, mutta ei niin paljon, etteikö selvähkö ennakkosuosikki kelpaisi peleihin.

5€ pelirahaa vedonlyöntiin ilmaiseksi ilman talletusta!


Vedonlyöntisivusto LV Bet tarjoaa kaikille uusille pelaajille 5€ ilmaista pelirahaa ilman talletusta! Avaa ilmainen pelitili ja lähetä sähköpostia osoitteeseen bonus@lvbet.com aiheella 5€ Welcome Bet ja saat pelirahaa täysin ilmaiseksi! Voit lukea tarkemmat ohjeet ja lisätietoja tarjouksesta täältä tai siirtyä suoraan alta LV Betin tarjoukseen!
LV BET: Käy lunastamassa oma 5€ ilmaisrahasi täältä >>

Pelivalintamme:

1x2: Göteborg @1.95

Coolbet - Lue arvostelu

1.95

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.95

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.95

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan