Fantasy Premier League: Peliviikko - 14

La 29.10.2022 | Fantasy Premier League | GW 14

Kohde sulkeutuu: 30.10.2022 18:15
Valioliigassa on tarjolla vielä huippufutista Mestarien Liigan ja Eurooppaliigan puristuksessa. Täydellä höngällä mennään vielä tämän jälkeen pari peliviikkoa, sillä 13.11. pelien jälkeen Valioliigassa vetäydytään tauolle, jonka aikana pelataan sitten jalkapallon MM-kisat.

Kyseessä on järjestysnumeroltaan kierros numero 14 ja mukavastihan on taas mielenkiintoisia pelejä tarjolla. Todennäköisesti maalijuhlaa on luvassa Leicester - Manchester City pelissä, sellaisia on toki odotettavissa myös Liverpool – Leeds pelissä jos kotijoukkue saa hanaa auki tällä kertaa. Muutenkin kierros näyttäisi olevan runsasmaalisten otteluiden kierros, voisiko olla näin? Toki täytyy muistaa että tällä viikolla pelattiin Mestareiden liigaa ja sitä pelataan myös tulevalla viikolla. Minkälaisia lepuutuksia mahdetaan nähdä?

Valioliigan kierros 14

Fantasy Premier League GW 14


Euroopan kentillä pelaavilla joukkueilla voi olla lepuutuksen paikka joillain pelaajilla, sillä myös ensi viikolla pelataan. Lepuutus voi olla hieman aikaisempi vaihtoon otto tai vaikkapa kokonaan lepopeli. Voisiko muista joukkueista löytyä jopa yllättäviäkin pistenikkareilta tälle viikonlopulle?

Valioliiga Suomi kärkikahinat


Valioliiga Suomi kimpassa käydään kovaa taistoa lokakuun kuukauden managerin tittelistä, mutta miten mahtaa käydä? Tällä tilanteella lähdetään kisailemaan lokakuun viimeisenä viikonloppuna.

Fantasy Premier League: Peliviikko - 14

Kärjessä majailevan Fc Harittu-joukkueen kokoonpano näytti viime kierroksella tälle:

Fantasy Premier League: Peliviikko - 14

Valioliiga Suomi -kimpan kärkipaikka on nyt 14 pisteellä hallussa (825p), Roope Jokelan Mighty McSauce on 811 pisteellä kakkosena. Kympin sakkiin mahtuu vielä 795 pisteellä (Rise of the Badgers ja Huuhkajat).

Kuumat ja kylmät pelaajat


Kun kierros 13 on juuri saatu maanantaina päätökseen, alkuviikosta vaihtoralli käy jo täysillä. Trendipelaajia haalitaan nyt joukkueeseen, montako näistä viidestä löytyy sinulta?

Almiron, 389k
De Bruyne, 157k
Trossard, 152k
Mitrovic, 117k
Foden, 106k


Poistolistalla on todella kovia nimiä, tuleeko kuittia heti tällä viikolla? Yleensä ”kosto” tulee ennemmin tai myöhemmin:

Salah, 186k
James, 144k
Grob, 139k
Jesus, 118k
Zaha, 89k


Kuka kapteeniksi?


Tälle kierrokselle on taas usea hyvä kapteeniehdokas fantasy sporttiin Valioliigan osalta. Miten joukkueiden lepuutukset menevät ja tuleeko niitä ylipäänsä? Tämän kauden meta taitaa olla Haaland kärjessä, mutta otetaanko vaihtoon jo 60 minuutin jälkeen? No, ei se tietenkään haittaa jos on sen kolme maalia tehnyt jo siinä vaiheessa. Tai sitten tekee tuon jälkeen vasta sen kolme maalia jos otetaan vaihdosta vasta tuolloin.

Newcastlen Alimiron ja Brightonin Trossard voisivat olla hyviä kapteeniehdokkaita, Mitrovic voi toki painaa aina sen pari maalia jos vaikkapa tulee rankkareita eteen.Vihjettä Valioliigaan


Kierroksen viimeinen peli on Manchester United - West Ham. Unitedin joukkuehenkeä nakertaa nyt rotan lailla Cristiano Ronaldon kiukuttelu, mutta miestä ei vaan saada ulostettua joukkueesta megaluokan palkan myötä. Olisiko se sitten Chelsea tai ihan joku muu? Ehkä MM-kisat näyttävät jälleen minkä luokan pelaajasta on kyse. Onko Englanti Crisulle liian kova liiga otteiltaan vai missä mättää?

No haetaan tähän matsiin kupongille jo pari maalia ensimmäiselle puoliskolle, sille melkoisen komea kerroin 2.55. Vierailla on halua saada ote kolmesta pisteestä, mutta tauolle voitaisiinkin mennä vaikkapa 1-1 lukemissa?

Pari maalia vähintään 1. jaksolle, sille kerroin 2.55 (Mobilebet)

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Man United - West Ham, 1 puoliaika yli 1.5 maalia @2.55

Huti
Mobilebet - Lue arvostelu

2.55

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

2.5

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.45

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.45

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

2.4

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan