Valioliiga: Fantasy Premier League - GW 10

La 8.10.2022 | Fantasy Premier League | GW 10

Kohde sulkeutuu: 10.10.2022 22:00
Jälleen on Valioliigan kierrosta tarjolla. Tällä kertaa matsit aloitetaan tuttuun tapaan lauantaina kello 17:00, joten deadline siirroille on vasta lauantaina 15:30. Tuolloin alkaa neljä ottelua ja illan päätteeksi saadaan nauttia Brighton – Spurs pelistä. Neljä peliä mukaan lukien Arsenal – Liverpool pelataan sunnuntaina ja maanantaillekin on taas luvassa yksi peli kun Nottingham saa vieraaksi Aston Villan.

Valioliigan kierros 10


Fantasy Premier League GW 10


Euroopan kentillä pelaavilla joukkueilla voi olla lepuutuksen paikka joillain pelaajilla, sillä myös ensi viikolla pelataan. Lepuutus voi olla hieman aikaisempi vaihtoon otto tai vaikkapa kokonaan lepopeli. Voisiko muista joukkueista löytyä jopa yllättäviäkin pistenikkareilta tälle viikonlopulle? Viime viikonloppuna nähtiin mainioita suorituksia mm. Leicesterin Maddisonilta ja Brightonin Trossardillta, jatkuvatko nämä suonenvedot?

Rise of the Badgers edelleen kärjessä!


Ville Neuvosen Rise of the Badgers on edelleen kärjessä ja pieni kylmä hikihän siellä on varmasti tullut kun Haaland paukutteli muille pelaajille isoja pisteitä kapteenin muodossa. Maddison pisti kuitenkin töpinäksi maanantaina ja pelasti monet managerit. Kympin sakkiin mahtui mm. Oliwer Haldinin WhiteWalkersin 119 pistettä, hieno suoritus! Kympin kärki mahtuu 587 – 564 pistemäärien sisään, joten todella tiukkaa on tilanne edelleen. Lokakuun kärkipinnat nappasi FC Aimo, joka täräytti 126 pistettä plakkariin.

Kuumat ja kylmät pelaajat


Näin oli tilanne keskiviikkona, meneeko 600k Trossardin kohdalla rikki? Entä 500k Trent Alexander-Arnoldin osalta? Vaihtorallit täydessä vauhdissa.

Trossard, 541k
Foden, 384k
Trippier, 314k
Maddison, 263k
De Bruyne, 260k


Poistolista:

Alexander-Arnold, 428k
Mitrovic, 397k
Salah, 369k
Luis Diaz, 197k
Kulusevski, 179kKuka kapteeniksi?


Tälle kierrokselle on taas usea hyvä kapteeniehdokas fantasy sporttiin Valioliigan osalta. Manchester City kohtaa Southamptonin, mutta montako minuuttia Haaland pelaa? Aivan kammoiskussa ollut Erling voi tässäkin matsissa tehdä sen hattutempun, onko varaa olla ottamatta miestä kapteeniksi?

Leicesterin James Maddison on hyvä kohde kapteeniksi hänkin, neljä seuraavaa peliä on hieman helpompaa ainakin paperilla, BOU, CRY, LEE ja WOL.Vihjettä Valioliigaan


Kierroksen viimeinen peli on Nottingham – Aston Villa. Jumbona oleva Nottingham ei ole saanut peliä toimimaan isoista hankinnoista huolimatta, jokohan Aston Villaa vastaan lähtisi? Kahdeksassa pelissä vain kuusi maalia tehnyt joukkue saa niin ikään kuusi maalia tehneen Villan vieraaksi, onko tämä siis 0-0 tai 1-1 peli?

Kauden ainoa voitto Nottinghamilla on kotoa, mutta kauden ensimmäisestä väännöstä. Kuudesta maalista viisi on syntynyt kotona, joten olisihan tässä maalin paikka. Villa ei ole vieraissa vielä voittanut ja neljässä pelissä on tullut vain kaksi maalia. Seitsemän on mennyt omiin.

Tuoksahtaa tasapelille, joten napataan tähän sellainen. X kupongille 3.33 (Tonybet)

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Nottingham - Aston Villa, merkki X @3.33

Osuma
TonyBet - Lue arvostelu

3.33

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.3

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

3.3

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

3.3

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

3.25

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan