ESL Pro League Season 7 Europe: FaZe - G2

Julkaistu: 13.02.2018 12:04


ESL Pro League Season 7 Europe: FaZe - G2
ESL Pro League Season 7 Europe | FaZe - G2 | 19:05

Näiden tiimien kohtaaminen on aina viihdyttävää ja kun online heittää vielä oman kapulansa rattaisiin niin olisi ihme jos ei pitkälle tänään mentäisi
LeoVegas LeoVegas
Samanaikaisesti, kun Astralis ja LDLC vääntävät omaa peliään, niin nähdään illan viihdyttävin kohtaaminen näiden kahden tiimin välillä. Molemmat näistä tiimeistä pettyivät majorissa, kun Cloud9 voitti molemmat, G2:n puolivälierissä ja FaZen finaalissa. FaZe on alkanut näyttämään heikkouden merkkejä ja vaikka on vieläkin yksi maailman parhaita tiimejä niin turnausvoittojen muodossa tiimillä ei ole viime aikoina paljoa näytettävää, kun loppumetreillä aina hyydytään. Viime kaudella FaZe taisteli tiensä kolmanneksi ja G2 taas jäi kahden pisteen päähän kuuden parhaan joukosta ja ei päässyt lanille.

Shoxilla on edessä leikkaus oikeaan käteen maaliskuun loppupuolella joka pitää pelaajan sivussa pahimmillaan jopa kahdeksan viikkoa, joten G2 ei halua varmasti enää viimeisillä viikolla taistella jokaisesta pisteestä joten vahva alku pitää saada. Molemmat ovat online-peleissä usein erittäin tiukoilla ja vaikka voittoja satelee niin ne eivät ikinä tule ilmaiseksi. FaZella on ollut jo pidempään ongelmana se että koko tiimi harvoin suorittaa yhteisenä joukkona hyvin ja tämä antaa varsinkin yhden kartan peleissä mahdollisuuden tiputtaa tähdistöjoukkueelta pisteitä.

Ensimmäisenä karttana nähdään cache, mutta tämä vihje on toiseen karttaan eli overpassiin. Aina kun tiimit ovat tässä kartassa ottaneet yhteen niin ovat pelit aina olleet tiukkoja. Kartta tukee hyvin molempien tiimien pelityyliä ja varsinkin kennyS näyttää erittäin hyvältä ct-puolella miltei aina. Guardian pelasi majorissa FaZe uransa parasta peliä ja jos saa tämän vireen jatkumaan niin on hänen ja kennyn kohtaaminen varmasti erittäin mielenkiintoinen.

G2 sortui tappiossaan Cloudia vastaan taas kokoaikaiseen osteluun ja se kostautui heti. Siinä ei ole mitään järkeä miksi tiimi yhä tekee sitä, sillä peli sujuu aivan hemmetin paljon paremmin, kun awikka saadaan kennyS:n käteen sillä hän ei ole pelkällä pistoolilla/riflellä parhaimmillaan. FaZen iskun paikka tänään aloittaa peli vahvasti ja saada G2 paniikkiin joka alottaisi kokoaikaisen ostokierteen jota ranskalaiset eivät saa pysäytettyä.
Betway tarjoaa ilmaisvetoja joka viikko! Lyömällä viikon aikana kolme tai enemmän kohteita sisältäviä vetoja, eli ns. triploja 25€ panoksella minimikertoimella 3, palkitaan sinut 25€ ilmaisvedoilla!
Lue ilmaisvedoista lisää täältä ->->

Pelivalintamme:

G2 +3.5 @1.90

Coolbet - Lue arvostelu

1.90

Stay cool & nappaa 150€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betway - Lue arvostelu

1.85

Lunasta Betway bonus: 100€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan