Mestarien Liiga: FC Barcelona - Chelsea | Hakeeko Chelsea yllätyksen?

Julkaistu: 12.03.2018 11:18


Mestarien Liiga: FC Barcelona - Chelsea | Hakeeko Chelsea yllätyksen?
Mestarien Liiga | FC Barcelona - Chelsea | 21:45
LeoVegas LeoVegas
Mestarien Liigassa nautitaan keskiviikko-iltana huippujalkapallosta, kun FC Barcelona ja Chelsea kohtaavat toisessa osaottelussa. Ensimmäinen ottelu Lontoossa päättyi lukemiin 1-1, mitkä eivät aivan lopputulosta myötäile, kun Chelsealla oli parikin tolppaa ja joukkue oli selvästi kuskin paikalla. Nyt kohtaaminen tapahtuu katalaanien kotinurmella Camp Noulla.

FC Barcelona oli suurissa vaikeuksissa Chelseaa vastaan, kun lontoolaisten prässi tuotti jatkuvia ongelmia Barcelonalle. Myös Barcelonan alemman keskikentän puolustaminen oli heikkoa, kun Willian pääsi jatkuvasti murtautumaan laukaisupaikoille ja vain ihmeen kautta Chelsea teki pelkästään yhden maalin. Chelsea omaa täydet mahdollisuudet voittoon.ComeOn bonus antaa jopa 400% lisäyksen eli 10€ talletuksella saat 50€ pelirahaa.
Chelsea tuskin lähtee kovin paljon muuttamaan omaa taktiikkaansa, sillä joukkueen peli oli todella erinomaista. Barcelona on viime aikoina tuskaillut jonkin verran viimeistelyn kanssa ja muutenkin tämä Valverden Barcelona ei ole mikään erityinen maalijuhlien ystävä. Tässä ottelussa Barcelonalla onkin juuri se riskinä, että joukkue tuskailee jälleen maalinteon päässä ja puolustaa huolimattomasti, mikä avaa lontoolaisille jopa suoran voiton avaimet. Jatkopaikka Chelsealle ei olisi mikään yllätys.

Vaikka Barcelonalla olisikin hallinta, niin Chelsea viime ottelussakin sai 10 maalintekoyritystä pelkästään 32% hallinnalla. Chelsea oli vahvasti niskan päällä viime kamppailussa ja emme näe sitä mitenkään mahdottomana tässäkään ottelussa. Chelsea on historian saatossa ollut Barcelonalle todella vaikea vastus ja Valverde on kovan paikan edessä, sillä jotain erityistä pitäisi keksiä millä sininutut pidetään aisoissa.

Pelaa Chelsean jatkoonmenoa ilmaiseksi!


Voit lyödä vetosi Chelsean jatkoonmenolle Barcelonaa vastaan ilmaiseksi, ilman minkäänlaista riskiä. Royal Panda vedonlyöntisivusto tarjoaa nimittäin 20€ ilmaisvedon uusille pelaajille. Tarjous ei sisällä lainkaan kierrätysvaatimuksia. Alla ohjeet ilmaisvetoon.

Näin lyöt ilmaisen vetosi:


  1. Siirry tästä Royal Panda sivustolle >>
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta "LIITY NYT"
  3. Rekisteröi ilmainen pelitili
  4. Talleta vähintään 20€ ja valitse ilmainen urheiluveto
  5. Lyö 20€ Chelsean jatkoonmenolle kerroin( 3,75)

Lyö 20€ Chelsean jatkoonmenolle. Mikäli Chelsea menee parista jatkoon tienaat 75€ ja voit kotiuttaa voittosi heti. Mikäli FC Barcelona menee jatkoon, saat rahasi takaisin 20€ ilmaisvetona (ei kierrätystä).

Voit lukea Royal Pandan sivustosta lisää arvostelustamme tai siirtyä suoraan Royal Pandan sivustolle: www.royalpanda.com/fi

Pelivalintamme:

Chelsea +1 AH @2.38

Unibet - Lue arvostelu

2.38

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.38

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.38

Bethard - kovien pelaajien paikka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.38

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
ScandiBet - Lue arvostelu

2.38

Vasta avattu sivusto! Hyödynnä 100% bonus 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Toto2 - Lue arvostelu

2.38

Toto2 - Lunasta 50€ uudelle sivustolle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.36

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan