Veikkausliiga : FC Honka - HJK | Kuka omista koirista puree?

Julkaistu: 28.07.2018 02:03


Veikkausliiga : FC Honka - HJK | Kuka omista koirista puree?
Veikkausliiga | FC Honka - HJK | 17:00
Royal Panda Royal Panda
Liigakolmonen FC Honka ja Veikkausliigan kärkijoukkue HJK kohtaavat Metro-derbyssä Tapiolan Urheilupuistossa.

Vesa Vasaran piiskuroimalle Hongalle aukeaa mainio tilaisuus kuroa arkkivihollisensa 12 pinnan etumatkaa umpeen HJK:n tasapainotellessa eurokiireiden ja liigapelien uuvuttamina.

Vaikka Mika Lehkosuolla onkin käytettävissä laaja rosteri, mistä valita kulloiseenkin otteluun pelaajansa on selvää, ettei UCL-karsintojen 2.kierroksen jälkimmäinen osa valkovenäläistä BATE Borisovia vastaan ensi keskiviikkona voi olla kummittelematta Klubin pelaajien ajatuksissa.

FC Honka palasi viikko sitten kotonaan TPS:n 2-0 kukistettuaan takaisin voittojen tielle kahden voitottoman ottelun jälkeen.

Vasaran suojatit ovat hävinneet koko kauden aikana vain kolme peliä. Ottaen huomioon sen, että FC Honka on sarjatulokas on saavutusta pidettävä loistavana.

Alkukaudella keltanokka popsi lähes poikkeuksetta tasureita otteluistaan voittojen karttaessa espoolaisia. Kurssi kääntyi kuitenkin toukokuussa Macoumba Kandjin tultua joukkueeseen.

Kandji on maalannut seitsemän kertaa seitsemässä viime pelissä. Senegalilainen osui myös TPS:ää vastaan viikko sitten. Kandji on pelannut myös Klubissa kausina 2014-15.

Alkuviikosta Honkaan liittyi Demba Savage, joka myös on pelannut HJK:ssa useampanakin kautena.

HJK vahvisti myös ennestään vahvaa kalustoaan ensimmäisen BATE-pelin alla. Macauley Chrisantus loikkasi sarjakärjen vahvuuteen ja pääsi väläyttämään heti osaamistaan päätösminuuttien ajaksi Borisovissa.

Jobin postina tuli laitapakki Daniel O’Shaughnessyn polvivamma Valko-Venäjällä, mikä vaatinee leikkauksen, jolloin mies on sivussa loppukauden.

Lehkosuo sai huokaista sen sijaan helpotuksesta, että Riku Riski selvisi kolhuista säikähdyksellä. Pitkäaikaistoipilas Ville Jalasto on toipunut myös vihdoin pelikuntoon.

Kevätkaudella Klubi kaatoi Hongan kotonaan 3-2 noustuaan kahden maalin takaa komeasti voittoon Joao Klaussin, O’Shaughnessyn ja Mosan osumilla.

Metro-derbyt ovat olleet perinteisesti äärimmäisen tasaisia vääntöjä. Yhdeksän edellistä kohtaamista ovatkin päättyneet joko tasatulokseen tai maalin marginaalilla jomman kumman eduksi.
Bethard tarjoaa laadukkaan kattauksen vedonlyöntiä sekä kasinopelejä. Pelivalikoima on yksi markkinoiden laajimmista ja jokainen löytää varmasti omat lempikohteensa sivustolta. Bethard tarjoaa 100% / 100€ ensitalletus bonuksen. Lue Bethardin arvostelu täältä >>

Pelivalintamme:

Ottelussa tehdään yli 2.5 maalia @1.95

Mr Green - Lue arvostelu

1.95

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.91

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.90

Bethard - kovien pelaajien paikka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

1.90

Täysin uusi Rizk vedonlyönti on nyt avattu!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NightRush - Lue arvostelu

1.90

Hyödynnä 100€ bonus vasta avatulla sivustollaLue arvosteluSiirry pelaamaan
Royal Panda - Lue arvostelu

1.88

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan