Veikkausliiga: FC Inter - HIFK

Julkaistu: 19.07.2021 08:00

Veikkausliiga: FC Inter - HIFK
Veikkausliiga | FC Inter - HIFK | 19.7.2021 | 18:30
FC Inter palaa veikkausliiga-arkeen, kun lähtö Konferenssiliigasta tuli ensimmäisessä karsintavaiheessa. HIFK elää omaa tällä hetkellä erittäin vähämaalista liigataivaltaan.

Turkulaisten kohdalla erityisen merkittävää on aina pelaajien terveystilanne. Se on nyt hyvä, joukkue on vakuuttanut kotistadionillaan eikä otteluruuhkakaan paina ratkaisevasti. Selkeää kotivoittoa kupongille!
Veikkausliigan otteluohjelma on ollut Interille hyvinkin armollinen. Joukkue ei ole pelannut heinäkuun aikana eli noin kolmeen viikkoon ainuttakaan liigaottelua. Keskittyminen oli täysin Konferenssiliigassa, eikä yksittäisestä Unkarin-matkasta huolimatta ruuhkan voi todeta painavan.Erittäin kapealla materiaalilla kautta vievä joukkue on myös kärsinyt tästä strategiasta. Erityisesti avut vaihtopenkiltä ovat olleet vähissä, kun samanaikaisia loukkaantumisia on osunut kohdalle.

Vakuuttavaa Veritaksella


Silti Inter on pystynyt tekemään tulosta suhteellisen tasaisesti. Viimeisin pääsarjapeli Lahtea vastaan päättyi Turussa 1-1-tasapeliin, vaikka Interillä oli mahdollisuus pistää peli voitokkaaseen pakettiin jo ensimmäisen puolen tunnin aikana.

Tänään poissa ovat vain Martti Haukioja & Agustin Pastoriza. Tilanne on siis hyvä, ja päävalmentaja Jose Riveirolla löytyy jopa hieman valinnanvaraa.

Veritas Stadionilla Inter on ollut vakuuttava. Lahti-ottelusta tuli ensimmäinen tahra saldoon, joka oli sitä ennen viisi voittoa. Toki vastustajat eivät enimmäkseen ole olleet liigan kärkikastia, mutta tekeminen on ollut silti vahvaa.

Maaleja vähän molemmissa päädyissä


HIFK etenee poikkeuksellisten ottelujen kesässä. Neljä viimeisintä peliä on mennyt ilman ainuttakaan tehtyä maalia, mutta eipä ole omissakaan kolissut kuuteen otteluun kuin kaksi kertaa.

Myös helsinkiläisillä on ollut omat ongelmansa poissaolojen suhteen etenkin toppariosastolla. Sakari Mattila pääsi tulemaan edellisessä ottelussa vaihdosta kentälle, eli haasteet alkavat hieman helpottaa. Joukkueen otteluennakossa pelaajatilanteesta ei tuttuun tapaan hiiskuta. Paitsi toki sen verran, että vahvistettiin Erikson Carlosin eli Tiquinhon laina KTP:hen ja Selman El Basetin lähtö joukkueesta.

Maalivahti Markus Uusitalo jatkaa lainalla Hongasta loppukaudenkin HIFK:ssa. Veskaritilanne on helsinkiläisten riveissä siten varsin hyvä.HIFK alkaa olla sarjataulukossa niillä paikoilla, joille se pelaajamateriaalin perusteella kuuluukin. Ylemmän loppusarjan häntäpää eli ylempi keskikasti lienee maksimi, mutta jo sarjapaikan miltei varma säilyminen on näillä taloustilanteilla kelpo suoritus.

Inter on lyönyt kotipeleissään varsin kovan höökin päälle heti alkuvihellyksestä lähtien. Ikuiselta tuntunut helle on talttunut maanantaiksi Turussakin, joten kelikään ei tule pelaajia hyydyttämään.


Jos Inter onnistuu pääsemään johtoasemaan ensimmäisellä puoliajalla, löytyy joukkueelta pelaajia, jotka kykenevät hoitamaan vastahyökkäyksillä pelin kotiin selvemmällä kuin yhden maalin erolla. Tämä nähtiin näiden ryhmien ensimmäisessä kohtaamisessa Helsingissä, jossa tasaiset pelitapahtumat kääntyivät loppuminuuteilla peräti kolmen maalin Inter-voittoon.
Katsasta päivitetty listauksemme uusimmista vedonlyöntibonuksista! Tarjolla tuhansia euroja ilmaista pelirahaa kaikille vedonlyöjille. Nykyään tarjolla myös paljon vedonlyöntibonuksia ilman kierrätystä. Lue lisää ja katso uusimmat vedonlyöntibonukset täältä >>

Pelivalintamme:

FC Interin voitto -1,5 maalin tasoituksella (vähintään kahden maalin voitto) @3.4

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

3.4

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

3.25

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.25

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

3.25

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

3.25

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

3.15

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

3.1

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä