Veikkausliiga: FC Inter - HJK

Veikkausliiga: FC Inter - HJK
Veikkausliiga | FC Inter - HJK | 17:00 | 11.09.2021
Kohde sulkeutuu: 11.09.2021 17:00
Kahden toisensa hyvin tuntevan liigan top3-joukkueen FC Interin ja HJK:n kohdatessa paras pelimerkki on satsata isäntiin, jotka lähtevät todella nälkäisinä haastajina viimeistä kauttaan seurassa valmentavan piiskurinsa Jose Riveiron johdolla syömään vieraitaan!
Veikkausliigassa kohtaavat top3-joukkueista FC Inter ja HJK toisensa Veritas Stadionilla lauantaina kello 17:00.

FC Inter herännyt taistelemaan mitaleista


Riveiron luotsaama FC Inter ennätti voittaa viidestä pelistään vain yhden ja voitettuaan niistä vain yhden ottelun, kun turkulaiset tajusivat tehdä juuri oikeanlaisen siirron. Petteri Forsellin siirryttyä juuri ennen siirtoikkunan sulkeutumista joukkueeseen FC Inter on voittanut molemmat ottelunsa Ilvestä (2-0) ja KTP:tä (3-1) vastaan ja noussut takaisin viidenneltä sijalta kolmanneksi. Noista viidestä maalista Forsell oli alustamassa neljää osumaa saaden kuitenkin ensimmäisen maalisyötön vain kolmeen osumaan. Benjamin Källmanin ja Timo Furuholmin ruokkijaksi vartavasten palkattu Forsell on saanut kaksikon maalihanat avattua, sillä molemmat ovat ampuneet kaksi osumaa noissa kahdessa pelissä. Källmanin ruuti oli ollut märkää neljässä aiemmassa pelissä ja Furuholmin maaliton kausi ehti venyä jo seitsemän pelin mittaiseksi.

FC Inter on kerännyt 18 ottelusta 32 pistettä yhteismaalein 28-17. Liigakärki HJK on karannut jo 13 pisteen päähän ja toisena oleva KuPS on sitä seitsemän pinnaa edellä. Neljäntenä tuleva ja ottelun turkulaisia vähemmän pelannut SJK on jäänyt FC Interistä vain kaksi pistettä.

FC Interin ykköstykki Källman johtaa liigan maalipörssiä kahdeksalla osumallaan. Maaliensa lisäksi Källman on jakanut kaksi maalisyöttöä. Furuholm on tuossa tilastossa viidentenä viisi maalia tehtyään. Furuholmilla on maalisyöttöjä kolme.

Turkulaiset kohtaavat runkosarjassa vielä Klubin jälkeen SJK:n vieraissa, AC Oulun kotonaan sekä lopuksi Klubin uudelleen vielä vieraissa runkosarjan päätteeksi.


Klubilla siintää jo europeli takaraivossa


Toni Koskelan luotsaamalla Klubilla on kuuden peräkkäisen tappiottomien pelien putki päällä. Putken aikana se on voittanut neljä ja tasannut kaksi ottelua.

Vajaa pari viikkoa sitten HJK:lla oli kärkiottelussa KuPSia vastaan sekä epäonnea että lopuksi myös onnea, että se onnistui nousemaan 1-1 kotitasuriin pelin loppuhetkillä Bolt Arenalla Jairin maalilla. KuPSin tuore huuhkaja-keltanokka Urho Nissilä vei savolaiset avausjaksolla johtoon Klubi-veskari Hugo Keton epäonnistuttua avauksessaan pallon ajautuessa suoraan vieraille tuhoisin seurauksin. Lopputulos oli kaikesta huolimatta tilanteisiin nähden oikeutettu. HJK:n sarjajohto säilyi kuutena pisteensä liigakakkosen KuPSiin nähden.

Klubi kohtaa FC Inter-pelin jälkeen vielä runkosarjassa kahdeksan päivän aikana Metroderbyssä FC Hongan Tapiolassa, Stadin derbyssä HIFK:n Bolt Arenalla ja lopuksi vielä uudelleen FC Interin Bolt Arenalla. Klubin pitää kiireisenä europelit, kun Konferenssiliigan lohkopelit käynnistyvät jo ensi viikolla, jolloin HJK avaa pelinsä kotonaan itävaltalaista LASK:ia vastaan ensi torstaina.

Filip Valencic johtaa Klubin maalitilastoa kuudella liigaosumallaan. Lisäksi Valencic on antanut kolme maalisyöttöä. Tuolla määrällä 29-vuotias slovenialainen pitää kolmatta sijaa liigan maalitilastossa hallussaan. Roope Riski on tehnyt neljä maalia sekä antanut yhden maalisyötön.

Satsataan nälkäiseen haastajaan!


Kolmatta kauttaan FC Interiä luotsaava Riveiro päättää menestyksekkään kolmivuotisen pestinsä turkulaisseurassa tähän kauteen. Kuuden mitalittoman kauden jälkeen FC Inter on saavuttanut molemmilla kausilla espanjalaisluotsin ollessa puikoissa hopeaa ja nytkin ollaan kiinni mitalisijassa. Sen verran kunnianhimoisesta koutsista on kyse, että Riveiro haluaa ehdottomasti olla kaatamassa Klubia kun siihen on vain mahdollisuus. Rolle-sedän mielestä paikka revanssiin huhtikuisen Suomen Cupin välierätappion (0-4) jälkeen on olemassa. Toki turkulaiset lähtevät altavastaajina ja haastajina kotiotteluunsa, mutta mitään järkisyytä ei löydy, etteikö Klubi olisi kaadettavissa isäntien nykyisellä permanentilla Turussa!

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

FC Inter (DNB) @2.3

Mr Green - Lue arvostelu

2.3

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

2.3

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.3

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.2

Betsafe tarjoaa uuden 200% talletusbonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.2

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

2.2

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.2

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 150€ bonus sekä lunasta 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.2

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
ScandiBet - Lue arvostelu

2.15

Hyödynnä Scandibetin yksinoikeustarjous & Lunasta 150€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.1

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä