Veikkausliiga: FC Inter - KuPS

Julkaistu: 16.05.2019 16:56


Veikkausliiga: FC Inter - KuPS
Veikkausliiga | FC Inter - KuPS | 18:30
Unibet Unibet
Veikkausliigassa pelataan perjantaina todella mielenkiintoinen kärkikamppailu, kun FC Inter ja KuPS iskevät yhteen Turun Veritas stadionilla. Molemmat joukkueet ovat kovassa vireessä ja odotettavissa onkin erittäin laadukas kamppailu. Tasaisessa kärkiporukassa kumpikin joukkueista voi voitolla nousta ainakin hetkeksi myös sarjan piikkipaikalle.

FC Inter tiedettiin potentiaaliseksi menestyskandidaatiksi ennen kautta. Näin vahva alku on silti yllättänyt. Mielialapelaaja Filip Valencicin hankinta vaikuttaa ainakin vielä tällä hetkellä nerokkaalta vedolta, mies on palannut aivan huippuaikojensa vireeseen Turussa. Kun tulitukea on tullut kiitettävästi myös konkareilta Timo Furuholmilta ja Mika Ojalalta, Inter on ollut yhdessä juuri KuPS:n kanssa hyökkäyssuuntaan sarjan paras joukkue.

KuPS on niin ikään takonut maaleja hyvään tahtiin. Petteri Pennanen ja Rasmus Karjalainen ovat tuttuun tapaan savolaisten terävimmät syömähampaat, mutta laajan materiaalin joukkue on nimenomaan joukkue. Mestaruus on KuPS:n tavoite ja siihen ei tällä kaudella vaadita edes mitään ylisuorittamista. KuPS on keskellä melko raskasta jaksoa, mutta nyt sentään sunnuntain HIFK-matsista on ollut hyvin aikaa toipua.

Molempia joukkueita yhdistää loistavan hyökkäämisen ohella myös puutteellinen puolustuspelaaminen. Varsinkin Jani Honkavaaran KuPS on tällä osastolla ollut suurissa vaikeuksissa. Interiä vastaan vieraiden onkin todennäköisesti tehtävä useampi maali, mikäli täyttä pottia mielitään. Tältä osastolta löytyvät myös perjantain kärkiottelun parhaat pelivalinnat.

Molempien joukkueiden otteluissa on nähty maaleja lähes kolmen ja puolen keskiarvolla. Otos on toki pieni ja kärkimatsin lataus antaa aiheen pieneen pyöristämiseen alaspäin. Kuitenkin maaliodottama on myös perjantaina varsin korkea, joten yli 2.5 maalia on mainio pelikohde.

Lunasta 10€ ilmaisveto jokaiseen Leijonien MM-otteluun!


NordicBet tarjoaa jokaiseen Suomen otteluun 10€ ilmaisen livevedon jääkiekon MM-kisoissa. Kun katsot Suomen pelejä, pääset samalla lyömään vetoa ilmaiseksi! Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry NordicBetille suoraan alta.
nordicbet: lunasta 10€ ilmainen liveveto leijonien jokaiseen otteluun >

Pelivalintamme:

Yli 2.5 maalia @1.87

NightRush - Lue arvostelu

1.87

Lunasta 50%/100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.87

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.87

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.87

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Expekt  - Lue arvostelu

1.86

Talleta 10€ & saat 10€ bonuksen kaupan päälle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.85

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.85

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.85

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan