Bundesliiga: FC Köln - Greuther Fürth

Bundesliiga: FC Köln - Greuther Fürth
Bundesliiga | FC Köln - Greuther Fürth | 21.30 | 1.10.2021
Kohde sulkeutuu: 01.10.2021 21:30
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Katso kaikki Bundesliigan ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! Unibet näyttää kaikki Bundesliigaottelut suorina lähetyksinä. Siirry katsomaan otteluita Unibetin sivustolle suoraan tästä.

FC Köln saa perjantain ainoassa Bundesliiga-taistossa vieraakseen sarjan hännillä majailevan Greuther Fürthin. Me luotamme matsissa isäntiin, Köln jatkaa vieraiden tuskaa ja nappaa kotonaan komean kotivoiton!Isännät jahtaavat kärkeä!


FC Köln on otteluun tultaessa sarjassa seitsemännellä sijalla, piste-eroa kärkipaikalla olevaan Bayern Müncheniin on seitsemän pistettä. Isännät saapuvat kamppailuun neljän ottelun mittaisessa tappiottomassa putkessa, joista tosin on irronnut vain yksi voitto. Edellisellä kierroksella Köln taisteli tasuripisteen Frankfurtin vieraana numeroin 1-1, joukkueen maalista matsissa vastasi tunisialainen keskikenttämies Ellyes Skhiri.Isännillä ei suurempia poissaolohuolia!


FC Kölnin ihannekokoonpanosta on ottelusta varmuudella sivussa kolme peluria, näistä kolmesta pelurista ainoastaan yksi on jollain tavalla merkittävä joukkueen menestymisen kannalta. Tällä kaudella jämäminuutteja itselleen merkkauttanut 19-vuotias hyökkääjälupaus Tim Lemperle on sivussa isäntien kokoonpanosta nilkkavamman vuoksi. Nuorukainen on esiintynyt Bundesliigan lisäksi tällä kaudella myös Saksan junnumaajoukkueessa, joten todellisesta lupauksesta on kyse.

Vierailla vaikeaa!


Greuther Fürth on otteluun tultaessa sarjassa jumbosijalla, kuudesta ottelusta on joukkueelle siunaantunut vain yksi piste ja maalierokin on karmea 4-16. Omissa kolisee liikaa ja hyökkäysosasto ei saa mitään aikaiseksi, ei siis liene väärin sanoa että Greuther Fürthillä on edessään äärimmäisen hankala kausi. Edellisellä Bundesliiga-kierroksella joukkue taipui kotonaan Bayern Münchenille numeroin 1-3, joukkueen ainokaisesta maalista matsissa vastasi sveitsiläinen hyökkääjä Cedric Itten.Vierailla yksi merkittävä poissaolo!


Myös Greuther Fürthin kokoonpanosta on varmuudella sivussa kolme peluria, näistä yksi on iso lovi vieraiden joukkueeseen. Keskikenttämies Gideon Jung kerkesi alkukauden aikana ahkeroimaan yhden täyden 90-minuuttisen sarjassa ennen loukkaantumistaan. Saksalaisen riesana on polvivamma, joka on pitänyt miehen sivussa jo neljästä perättäisestä kamppailusta.


Me luotamme ottelussa kotijoukkueeseen, FC Köln on vieraita selvästi edellä niin formissa kuin materiaalissakin. FC Köln ei ole kotikentällään hävinnyt vielä kuluvan kauden aikana, emmekä kyllä usko siihen tässäkään matsissa. Greuther Fürthin hyökkäyspelaaminen on onnetonta ja omissa kolisee ihan liikaa, siksi nappaammekin lapulle isäntien vähintään kahden maalin voiton, josta tarjoiltava reilusti päälle kahden kerroin kelpaa lapulle mainiosti!
Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

FC Köln -1.5 @2.41

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

2.41

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.37

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.37

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

2.37

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.3

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 150€ bonus sekä lunasta 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.3

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.3

Betsafe tarjoaa uuden 200% talletusbonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.3

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.28

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.28

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys