Bundesliiga: FC Köln - Hoffenheim

Julkaistu: 07.11.2019 17:16


Bundesliiga: FC Köln - Hoffenheim
Bundesliiga | FC Köln - Hoffenheim | 21:30
Betsafe Betsafe
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Katso kaikki Bundesliigan ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! Unibet näyttää kaikki Bundesliigaottelut suorina lähetyksinä. Siirry katsomaan otteluita Unibetin sivustolle suoraan tästä.

Bundesliigan 11. ottelukierros polkaistaan perjantaina käyntiin mielenkiintoisella kohtaamisella, kun putoamisviivan alapuolella majaileva FC Köln isännöi yhdeksäntenä sarjataulukossa majailevaa, mutta silti kärkikamppailussa mukana olevaa Hoffenheimiä RheinEnergieStadionilla. Bundesliiga on tällä hetkellä todella tasainen ja sijat 2.-9. ovat kahden pisteen sisällä toisistaan.

FC Köln


Sarjanousija FC Köln on esiintynyt sarjassa materiaalin oikeuttamalla tasolla, mutta kymmenen pelatun kierroksen jälkeen vyöllä on voitot vain päävastustajiin lukeutuvasta Paderbornista, jonka lisäksi joukkue onnistui kolmannella kierroksella yllättämään Freiburgin vieraissa. Edeltävillä kahdella kierroksella Köln on hävinnyt selkein numeroin vieraissa sekä Mainzille että Dusseldorfille.

Joukkue on puolustussuuntaan onnistunut kohtuullisesti, kun hyökkäyspäässä ongelmat ovat olleet todella ilmeisiä. Kotijoukkue on kymmenen pelatun kierroksen aikana onnistunut maalinteossa vain yhdeksän kertaa, joka on sarjan selvästi heikointa tasoa.

Kotijoukkueen optimiavauksen pelaajista puolustaja Noah Katterbachin,

Hoffenheim


Vierasjoukkue on tällä hetkellä todella vakuuttavassa pelivireessä ja Alfred Schreuderin suojatit ovat voittaneet neljä edeltävää otteluaan Bundesliigassa, jotka sisältävät mm. vierasvoiton Bayern Munchenistä sekä kotivoiton Schalkesta. Viikko sitten perjantaina joukkue kohtasi jumbosijaa pitävän Paderbornin kotonaan ja ottelu oli selvä jo 25 peliminuutin jälkeen, kun Hoffenheim johti ottelua 3-0 lukemin.

Vierasjoukkueen optimiavauksen pelaajista mahdollisesti sivussa jatkavat laitapakki Konstantinos Stafylidis, keskikentän Ihlas Bebou sekä hyökkääjä Ishak Belfodil, joten Schreuder saanee perjantaina jalkeille lähes vahvimman mahdollisen kokoonpanon.

Yhteenveto


Vierasjoukkue ei ole pelaajarosteriltaan sarjan top-5 joukkueiden tasoinen, mutta silti selvästi kotijoukkuetta laadukkaampi. Lisäksi viime viikkojen vaakuuttavat otteet ovat varmasti nostaneet joukkuehengen tappiin ja vieraat ovat varmasti motivoituneita haalimaan lisäpisteitä, jotta Schreuderin suojatit pysyvät sarjataulukossa aivan Europaikkojen tuntumassa.

Uusi 200€ bonus Speedybetille


Speedybet sivusto on uudistunut ja tarjoaa nyt jopa 200€ talletusbonuksen uusille pelaajille. Sivusto toimii ilman rekisteröintiä, joten pääset suoraan pelaamaan ilman erillistä tilinavausta. Tee 20€ minimitalletus ja lunasta bonuksesi jopa 200€ asti. Lue lisää arvostelusta (Speedybet arvostelu) tai siirry suoraan alta pelaamaan.
Speedybet: lunasta uusi 200€ bonus vedonlyöntiin

Pelivalintamme:

Hoffenheim @2.87

Bet365 - Lue arvostelu

2.87

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.80

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

2.80

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.80

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.75

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.75

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.75

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.75

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan