Eurooppa-liiga: FC Kööpenhamina - KuPS | Jyrääkö FCK savolaiset kotonaan?

Julkaistu: 18.07.2018 17:23


Eurooppa-liiga: FC Kööpenhamina - KuPS | Jyrääkö FCK savolaiset kotonaan?
Eurooppa-liiga | FC Kööpenhamina - KuPS | 21:00
Royal Panda Royal Panda
Pohjoismaiden suurin futisseura FC Kööpenhamina isännöi KuPSia 40.000 silmäparia vetävällä Telia Parkenilla tänä iltana UEL-karsintojen avauskierroksen toisessa osassa. Viikko sitten juutit kävivät ryöstämässä 1-0 voiton Savosta.

Avausosassa FCK käytti ainoan paikkansa hyväkseen Robert Skovin onnistuttua voittonyytin varttia vaille ennen pelin päättymistä.

Kotoisen sarjakautensa vasta viime maanantaina avanneen FCK:n hyökkäyspeli oli herran nuhteessa Kuopiossa herrojen Juho Pirttijoen ja Lum Rexhepin dominoidessa KuPSin alakertaa.

Vaikka Jani Honkavaaran suojatit selviytyivätkin kotipelistään suht’koht mairittelevin arvosanoin ei sen pidä antaa sumentaa reaaliteetteja.

FCK:n intressit olivat avausosassa vain ja ainoastaan vierasmaalin tekemisessä. Suurseuran intressit ovat vain ja ainoastaan Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen selviytymisessä eikä se anna savolaisten astua sen varpaille. Varsinkaan sen kotinurmella.

Kupletin juoni on tänään se, että KuPSin on lähdettävä pelaamaan alusta asti rohkeammin, sillä maalin takaa-ajoasemassa sen vaihtoehdot ovat rajalliset.

Tusinan verran juuttien mestaruuksia kahminut FCK on vanha kelmi myös Mestarien Liigassa, missä se piipahti ensi kertaa 12 vuotta sitten. Vuosikymmenen alussa se ylsi jo UCL:ssa pudotuspeleihin eli alkulohkoista jatkoon.

Viime kaudella Ståle Solbakken johdatti FCK:n UEL:n alkulohkosta jatkoon, mutta tie nousi lopulta pystyyn pudotuspeleissä Atletico Madridia vastaan.

Tällä kaudella FCK pyrkii taatusti parantamaan menestystään eurokentillä ja KuPS ei tule olemaan sille esteenä, ainoastaan hidasteena.
Bethard tarjoaa laadukkaan kattauksen vedonlyöntiä sekä kasinopelejä. Pelivalikoima on yksi markkinoiden laajimmista ja jokainen löytää varmasti omat lempikohteensa sivustolta. Bethard tarjoaa 100% / 100€ ensitalletus bonuksen. Lue Bethardin arvostelu täältä >>

Pelivalintamme:

FCK voittaa molemmat puoliajat @2.15

Royal Panda - Lue arvostelu

2.15

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.12

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.12

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.12

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan