Mestarien liigan karsinnat: FC Kööpenhamina - Punainen Tähti

Julkaistu: 12.08.2019 19:30


Mestarien liigan karsinnat: FC Kööpenhamina - Punainen Tähti
Mestarien liigan karsinnat | FC Kööpenhamina - Punainen Tähti | 21:00
FC Kööpenhaminan ja Belgradin Punaisen Tähden ensimmäinen osa päättyi 1-1. Jos Kööpenhamina nyt pudottaa belgradilaiset, niin sitten HJK kohtaa Punaisen Tähden Eurooppa-liigan karsintojen seuraavalla kierroksella. Ja se tietää huonoa Klubille.

FC Kööpenhamina on kotonaan suurempi suosikki kuin mitä Punainen Tähti oli omassa kotiottelussaan. Raporttien mukaan Belgradin ottelussa kotijoukkue oli kyllä parempi, mutta kovin tehoton. Punainen Tähti voitti ottelussa laukaukset 19-4, maalia kohti menneetkin se voitti 8-1. Pallonhallinnan Köpis kuitenkin vei 59-41, mutta paremminkin se oli aneeminen kuin mitenkään kontrollissa. Kööpenhaminan tasoitusmaali ottelussa oli hieman epäilyttävä rankkari ottelun loppupuolella.

Punaisen Tähden Marko Marin oli selvästi pelimies jo HJK -otteluissa edellisellä kierroksella, ja hyvä hän oli Kööpenhaminakin vastaan. Punaisen Tähden kärkimiehen Milan Pavkovin ja keskikentän El Fardou Benin pelaaminen on epävarmaa, ja heidän poissaolonsa olisi paha menetys kotijoukkueelle. Pavkov tuli HJK:ta vastaan avauspelissä vaihdosta sisään ja teki maalin. Kööpenhaminaa vastaan hän pelasi avausjakson ja teki maalin. Jos Pavkov ei pysty pelaamaan, niin sitten Boyake tulee avaukseen.

Kööpenhaminan pitää kyllä pelata kotonaan paremmin kuin Belgradissa, ei se aina saa helppoja rankkareita tuomareilta. Kööpenhaminan kerroin ottelussa on noin 1.90, eikä sitä voi avausottelun perusteella kyllä pelata. Punainen Tähti +0.5 saa liki 1.90 -kertoimia, ja se kelpaa hyvin vetolapulle.

Tuplaa tämän kohteen voitot 200€ saakka!


Voit tuplata tämän kohteen voitot liittymällä uutena pelaaja Mr Greenin vedonlyöntiin ja hyödyntämällä tervetulotarjouksesi. Saat ensimmäisen vetosi voitto-osuuden tuplana aina 200€ saakka. Lue halutessasi lisää Mr Green arvostelustamme tai siirry pelaamaan alta!
Mr Green: siirry sivustolle ja tuplaa voittosi >>

Pelivalintamme:

Punainen Tähti +0.5 @1.89

Mr Green - Lue arvostelu

1.89

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.89

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NightRush - Lue arvostelu

1.89

Lunasta 50%/100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.89

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.89

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.89

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.89

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan