Mestarien liiga: FC Kööpenhamina - Sevilla

Mestarien liiga | FC Kööpenhamina - Sevilla | 14.9.2022 | 22:00
Kohde sulkeutuu: 14.09.2022 22:00
Mestarien liigan lohko G:ssä vielä ilman pisteitä olevat FC Kööpenhamina ja Sevilla kohtaavat Parkenilla keskiviikkona. Ensimmäinen kierros oli taatusti molemmissa leireissä valtava pettymys, sillä turpasaunat olivat niin Dortmundin kuin Manchester Citynkin kämmenistä ankarat. City menee lohkossa luultavasti menojaan, joten Kööpenhamina, Sevilla ja Dortmund taistelevat toisesta paikasta auringossa.FC Kööpenhamina on ennakkoon lohkon heittopussi ja vaikka Jess Thorupin miehistöllä oli ensimmäisessä pelissä Dortmundissa omat hetkensä, ei kotijoukkuetta ollut lopulta kuitenkaan pysäyttäminen. Viikonloppuna FCK hävisi Tanskan liigassa Odenselle lukemin 2-1, mutta kentällä oli suurimmaksi osaksi varamiehinen kooste. Sijoitus kotimaan sarjassa on nyt kuudes, mikä ei taatusti kannattajille kelpaa, olkoonkin että UCL vie etenkin tänä syksynä harvinaisen paljon resursseja.FCK:lta puuttuu keskiviikkona vain kaksi pelaajaa. Kyse on puolalaisesta kakkosmaalivahti Kamil Grabarasta sekä laitaviilettäjä Akinkunmi Amoosta. Trabzonsporista siirtoikkunan loppuhetkillä saapunut Andreas Cornelius avaa tanskalaisten yksinäisenä kärkimiehenä. Kovin paljoa ihmeellisyyksiä ei FCK:n avauskokoonpanoon liity, joskin viikonlopusta tulee olemaan hieman vaihtuvuutta. Odensea vastaan muun muassa Denis Vavro ja Mohamed Daramy olivat lepovuorossa.


Sevilla sai viimein kaivettua kauden avausvoittonsa Espanyolista viikonloppuna. Tätä ennen saldona oli tappio Mestarien liigassa Manchester Cityn käsittelyssä sekä neljä voitotonta peliä La Ligassa. Vaikka lauantaina haaviin tarttui täysi pistepotti niin ei esitys silti vieläkään päätä huimannut. Julen Lopetegui on edelleen tulisilla hiilillä ja keskiviikkona on jälleen pakkovoiton paikka.

Lopetegui valitsi reissuun rekisteröimätöntä Óliver Torresia lukuun ottamatta kaikki terveet pelaajansa. Kesällä topparin tontille hankittu Marcão on jo miltei pelikykyinen, mutta vielä ei brasilialaista riskeerata. José Manuel "Tecatito" Corona on valitettavasti vielä kuukausikaupalla loukkaantuneena. Alejandro "Papu" Gómez, Isco ja Marcos Acuña eivät harjoitelleet maanantaina pikkuvaivojen vuoksi, mutta kolmikko on reissussa silti mukana.

Oliko viikonlopun voitto Sevillalle suonenveto?


Sevilla on intensiivinen joukkue, mutta viime vuosina meno on ollut aivan liian mielikuvituksetonta hyökkäyspäässä. FC Kööpenhamina tarjoaa toki oivan sauman availla pahimpia lukkoja, mutta toisaalta Thorupin ryhmä kykenee tekemään Sevillalle pelistä myös vaikean. Otetaan vedoksi alle 2,5 maalia. Yltiöpäistä hyökkäämistä tuskin kumpikaan lähtee ainakaan alusta asti harjoittamaan.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Alle 2,5 maalia @1.9

Osuma
TonyBet - Lue arvostelu

1.9

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.88

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lucky Elektra - Lue arvostelu

1.88

Lucky Elektra - Pelien aloittamiseen jopa 150€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.86

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.86

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo