Veikkausliiga: FC Lahti - KuPS

Julkaistu: 14.09.2020 10:08


Veikkausliiga: FC Lahti - KuPS
Veikkausliiga | FC Lahti - KuPS | 18:30
Eaglebet Eaglebet
Veikkausliigassa seitsemäntenä majaileva FC Lahti saa kotikentällään vastaansa toisena olevan KuPS:n. Joukkueet ovat kohdanneet kauden aikana kerran, jolloin kuopiolaiset olivat kotikentällään vahvempia lukemin 3-0.

Lahdella pahoja poissaoloja


Kotijoukkue FC Lahti on viime aikoina esittänyt alkukautta vahvempia otteita ja lähtee maanantai-illan kamppailuun kolmen tasapelin putkessa. Joukkueen hyökkäyspelaaminen on viime aikoina toiminut mallikkaasti ja lahtelaiset ovat viiteen edelliseen kamppailuun viimeistelleet yhteensä 10 täysosumaa. Puolustus- ja maalivahtipelaaminen ovat poissaolojen myötä heikentyneet alkukaudesta, joka on näkynyt pelillisten otteiden lisäksi myös tulostaululla sillä lahtelaisille on tehty viiteen edelliseen kamppailuun 7 maalia.

Maanantai-illan kamppailusta poissa pelikiellon vuoksi ovat puolustuspään vakiokasvot Jean-Cristophe Courbonne ja Henritse Eninful sekä hyökkäyspäästä Dimitry Imbongo. Loukkaantumisten vuoksi ottelussa eivät pelaa ykkösmaalivahti Patrick Rakovsky sekä Tim Martinen. Lahtelaisten onneksi viime ottelussa poissa ollut Mikko Viitikko on palannut joukkueen harjoitteluvahvuuteen.


Vierasjoukkue KuPS lähtee maanantain otteluun kolmen ottelun voittoputkessa napattuaan täydet pisteet kotikentällään IFK Maarianhaminalta, TPS:lta sekä RoPS:lta. Kuopiolaiset ovat läpi kauden esittäneet vakuuttavaa hyökkäyspelaamistaan, joka alkaa vähitellen saada palkintoa myös tulosten muodossa. Myös kauden alla kysymysmerkkeinä olleet puolustus- ja maalivahtipelaaminen ovat toimineet viime aikoina mallikkasti.

Kuopiolaiset lähtevät otteluun lähes parhaalla mahdollisella miehistöllään. Ottelusta on sivussa ainoastaan pelikiellon saanut Nana Boateng, mutta vaihtopenkiltä löytyy runsaasti laatua paikkaamaan Ghanalaiskeskikentän jättämä aukko joukkueen kokoonpanossa. Vaikka joukkue pelaa torstaina kotikentällään Eurooppa-Liigan ottelun Slovan Bratislavaa vastaan, se ei peluutukseen tule tässä kamppailussa vaikuttamaan sillä joukkue on koko sarjan piikkipaikkaa pitävästä HJK:sta ainoastaan viisi pistettä jäljessä, kaksi ottelua vähemmän pelanneena ja kuopiolaislaumalle kelpaa kauden päätyttyä ainoastaan mestaruuden uusiminen.

Poissaolot riivaavat lahtelaismiehistöä, joka jo ennestään häviäisi reilusti kuopiolaisille materiaalissa mitattuna. Joukkueiden edellinen kamppailu Kuopiossa päättyi kotijoukkueen voittoon 3-0 ja sama kaava tulee toistumaan tänäänkin. KuPS:n leveä hyökkäysmateriaali sekä hyökkäävä pelitapa tekevät Lahden illasta vaikean, joten täydet pisteet tästä ottelusta matkaavat Kuopioon. Parhaaksi pelivalinnaksi nousee KuPS:n ainakin kahden maalin voitto, jolle tarjotaan vielä maistuvia kertoimia!

Lunasta 100€ riskitön veto!


Oletko uusi pelaaja William Hill sivustolla? Saat nyt uutena pelaajana liittymisbonuksena 100€ riskittömän vedon. Jos ensimmäinen vetosi häviää, panoksesi palautetaan aina 100€ saakka!
William Hill: lunasta 100€ riskitön vetosi >>

Pelivalintamme:

Tasoitusveto: KuPS -1.5 @3.00

Coolbet - Lue arvostelu

3.00

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Expekt  - Lue arvostelu

2.95

Lunasta 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betway - Lue arvostelu

2.95

Lunasta Betway bonus: 125€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.95

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.95

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.9

Hyödynnä 100€ bonus uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.9

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.9

Betsafe tarjoaa uuden 150€ talletusbonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.9

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.9

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Samu Saastamoinen