Mestarien Liiga: FC Porto - Liverpool | Boostatulla 4,50 kertoimella luotamme Liverpooliin!

Julkaistu: 13.02.2018 13:12


Mestarien Liiga: FC Porto - Liverpool | Boostatulla 4,50 kertoimella luotamme Liverpooliin!
Mestarien Liiga | FC Porto - Liverpool | 21:45
LeoVegas LeoVegas
MrGreenin tarjoamat kerroinboosterit ovat olleet viime aikoina hyvinkin anteliaita. Viime viikolla vihjasimme kaksi kerroinboosteria, jotka molemmat osui. Bundesliiga-kohde palautti panoksen 2,40 kertaa takaisin, kun taas Valioliiga-kohde palautti 3,00 kertaa rahat takaisin. Nyt on vuorossa Mestarien Liigaan kerroinboosteria ja tarjous näin ennakkoon vaikuttaa kyllä todella hyvältä. Tosipelit ovat alkaneet.

Porton kotikenttä tunnetaan vaikeana paikkana pelata, mutta nyt kun ollaan Mestarien Liigan jatkopeleissä, niin jokainen joukkue kaivaa itsestään enemmän irti, kuin normaalissa lohkovaiheessa. Sama tulee tapahtumaan myös FC Porton isännöidessä Liverpoolia. Liverpool saa huikeita kertoimia voitosta, mutta tiedämme myös, että kotijoukkue on on vahva omalla stadionillaan.

Porto on tällä hetkellä kolmen ottleun voittoputkessa, kun taas Liverpool on kolmen ottelun tappiottomassa putkessa, missä kahden voiton lisäksi joukkue pelasi tasan Valioliigan yhden kuumimman seuran Tottenhamin kanssa. Liverpoolin hyökkäys tulee pitämään portugalilaiset kiireisenä koko ottelun, kun huippunopea Salah ja Mane, Firminhon kompatessa vierellä tekevät tuhojaan. Liverpool on viime aikoina myöskin päästänyt maaleja, että joukkue tuskin onnistuu nuottaansa puhtaana pitämään.

Liverpoolin hyökkäysmateriaali on kuitenkin selvästi edellä kotijoukkueen vastaavaa ja uskomme, että tämä pari tullaan ratkomaan aikalailla jo tässä ottelussa. Kotijoukkueen yllä leijuu myös mahdolliset poissaolot, joita on muutamia, joten niiden toteutuessa Pool on entistä suurempi suosikki. Kertoimet ovat liian hyviä tässä kerroinboosterissa skipattavaksi, kun Liverpool ja molempien joukkueiden maalit saa peräti 4,50 kerrointa.

Pelaa kerroinboosteri 4,50 FC Porto - Liverpool otteluun täältä >>
Katso myös: 200€ pelirahaa B-Betsillä!
Vuonna 2014 avattu B-Bets on suomalaisille uusi tuttavuus. Laajan vedonlyöntivalikoiman ja etenkin Olympialaiskohteet omaava B-Bets tarjoaa 100% ensitalletusbonuksen aina 100€ asti. Eli ensimmäinen talletus tuplataan 100€ saakka, saat siis 200€ pelirahaa. Voit lukea B-Betsin arvostelun täältä tai lunasta 100% talletusbonus siirtymällä B-Betsille tästä!

Pelivalintamme:

Liverpool voittaa & molemmat joukkueet tekevät maalin @4.50

Mr Green - Lue arvostelu

4.50

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan