Madrid Open: Felix Auger-Aliassime - Rafael Nadal

Julkaistu: 08.05.2019 14:46


Madrid Open: Felix Auger-Aliassime - Rafael Nadal
Madrid Open | Felix Auger-Aliassime - Rafael Nadal | 17:10
Unibet Unibet
Madrid Openissa mahtavassa nousussa oleva 18-vuotias kanadalainen Felix Auger-Aliassime (ATP: 30) kohtaa kotiyleisön edessä pelaavan massakenttien valtiaan Rafael Nadalin (ATP: 2.).

Felix Auger-Aliassime kohtasi ensimmäisellä kierroksella maanmiehensä Denis Shapovalovin suoraan kahdessa erässä (6-2,7-6) ja Shapovalov ei ole massakentän mittarina se kaikista parhain. Felixin otteissa oli kuitenkin paljon hyvää, kun syöttöpeli toimi vakuuttavasti ja vastaanotto pelaaminen oli myös komeaa katseltavaa, kun Auger-Aliassime voitti vastaanottajana Shapovalovin pisteistä 43%. Tänään vastus on kuitenkin aivan eri tasolta ja kyseisellä suorittamisella ei jatkoa turnauksessa ole luvassa.

Rafael Nadal kärsi ATP Monte Carlossa sekä Barcelonassa lievistä vammoista, mutta Rafan huoltotiimi on saanut parsittua Nadalin täyteen iskuun Madrid Openiin, joka enteilee erittäin hyvää konkarin turnausta silmällä pitäen. Lievistä loukkaantumisista huolimatta Nadalin kauden massakentän voittoprosentti on 75%, eikä Nadal ole kauden aikana hävinnyt kahdeksasta pelaamastaan ottelusta, kuin kaksi: Dominic Thiemille Barcelonan välierissä 0-2 (4-6,4-6) ja Fabio Fogninille Monte Carlon välierissä 0-2 (2-6,4-6).

Nadal tulee jatkamaan otteluparista varmuudella jatkoon, jos ei mitään radikaalia tapahdu ottelun aikana. Uskon kuitenkin nuoruuden innolla pelaavan Auger-Aliassimen pystyvän haastamaan Nadalia mukavasti, täydelliseen selkäsaunaan en usko, mutta pelivalinnaksi valikoitu alle 19,5 peliä (en usko edes tulokseen 6-4,6-4), jolle tarjotaan vielä kelpo kerrointa.

Pelivalintamme:

Pelit alle 19.5 @1.91

Unibet - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.91

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.91

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.91

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan